bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pavučina klamstiev

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:336
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.04.2024 02:54

Lepšia cena: 13,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,67 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,90 €
Ušetríte: 2,23 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,10 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pavučina klamstiev

Dve ženy a celý rad falošných mien

Meg Williamsová. Maggie Littletonová. Melody Wildová. Rôzne mená, tá istá osoba – v závislosti od mesta a vytýčeného cieľa. Je to podvodníčka, ktorá vymaže svoje skutočné ja, aby sa stala tým, kým potrebuje. Raz študentkou vysokej školy, potom životnou koučkou alebo realitnou agentkou. Nič na nej nie je pravdivé. Votrie sa vám do priazne, bude vám hovoriť presne to, čo potrebujete počuť, a než s vami skončí, o všetko vás pripraví.
A potom je tu Kat Robertsová. Už desať rokov čaká na návrat ženy, ktorá jej život prevrátila naruby. A keď sa jej dočká, je skalopevne odhodlaná ukázať jej pravú tvár. No ako sa obe ženy postupne zbližujú, Katine dlhoročné predstavy o Meg sa začínajú meniť. Položí si otázku, na koho sa Meg zameriava a čo je jej skutočným cieľom. Triler Pavučina klamstiev sa ponára do psychiky dvoch žien a ich nezlomného odhodlania dosiahnuť spravodlivosť za to, čo sa stalo v minulosti, a prepísať tak budúcnosť.

Z anglického originálu The Lies I Tell (Sourcebooks, USA 2022) preložila Zdenka Buntová.

Detaily o knihe

Názov: Pavučina klamstiev

Originálny názov: The Lies I Tell

Objednávací kód NA205900

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Výborný vianočný darček (Dominik, 26.11.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Psychologický román Pavučina klamstiev preniká do podstaty ľudského konania, vysvetľuje jeho príčiny a okrem toho prináša viaceré zaujímavé myšlienky. V popredí stoja dva veľmi silné charaktery, ktorých vývoj sledujeme v čase. Za jedno z najväčších pozitív románu považujem spôsob, akým autorka počas celého príbehu dávkovala akciu. Ani raz sa mi totiž nestalo, že by som sa počas čítania nudil. Práve naopak, Clark neustále odhaľovala nové dieliky skladačky, ktoré do seba dokonale zapadali. Autorka si celý príbeh dopredu výborne naplánovala a, ako som zistil neskôr, žiadna udalosť sa nestala len tak z ničoho nič. Ak hľadáte hodnotné čítanie, ktoré pod vianočným stromčekom poteší (nielen) milovníkov psychologických románov, Pavučina klamstiev bude určite skvelá voľba.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Ak ste sa stali mojím terčom, vedzte, že som si vás starostlivo vybrala. Pravdepodobne prežívate veľkú životnú zmenu – možno ste stratili prácu, rozviedli sa alebo vám zomrel niekto blízky. Alebo ste uprostred neľútostného boja o volenú funkciu a balansujete na pokraji prehry. Emocionálne rozrušení ľudia riskujú. Neuvažujú jasne a ľahko uveria bársakej fantázii, ktorou ich nakŕmim.
Mojím hlavným nástrojom sú sociálne siete – údaje o prihlasovaní, geografickej polohe plus nehanebná samochvála. A čo ešte všetky tie kvízy, ktoré vypĺňajú a sprístupňujú niektorí vaši priatelia? Máte rád psy, alebo mačky? Počet súrodencov? Väčšina otázok sa zdá neškodná, ale keď nabudúce uvidíte podobný kvíz, zbystrite pozornosť. Vymenujte päť miest, kde ste žili, alebo štyri prezývky, pod ktorými vystupujete – oboje mi umožní dostať sa do vašej blízkosti. John? To som ja, Meg! Z Boise, spomínaš si? Poznala som tvoju sestru.
Je to až trestuhodne jednoduché.
Snorením na internete trávim stovky hodín. Vyprofilujem si rôznych ľudí vo vašom živote, nájdem si niekoho, s kým sa spriatelím, a dotyčná osoba ma už dovedie k vám. Zistím si o vás a o väčšine ľudí z vášho okolia všetko, čo sa dá. V okamihu, keď mi podáte ruku a poviete Teší ma, vás už poznám mesiace.
Znepokojilo vás to? Malo by.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x