bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Spálené mosty

Vydavateľ: Red (Red)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:344
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:03

Lepšia cena: 18,43 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 18,87 € (vrátane DPH)
Bežná cena:21,94 €
Ušetríte: 3,07 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 15,64 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Spálené mosty

V milostném románu Spálené mosty se studentka Ella Johnsová náhodou setká s tajemně přitažlivým Chesem. Zpočátku o něm nic neví a netuší, že se Ches skrývá v podsvětí univerzitního městečka Fletcher. Ella je jako kov a Ches jako magnet, takže se navzájem přitahují.

O jeho minulosti však Ella nic netuší. Přestože Ches vyzařuje také temnotu a skrývá mnohá tajemství, chce mu Ella pomoct, i když se sama nachází v nepříjemné situaci krátce po rozchodu s přítelem. Ale pokaždé, když se s Chesem setkají, není to pouhé jiskření, ale vášnivé vzplanutí. Čím víc se Ella k Chesovi přibližuje, tím větší je nebezpečí, které jí samotné hrozí. Dokáže Ella nakonec Chesovi pomoci?

Tento strhující román plný citů a překvapivých zvratů je prvním dílem série Tajemství univerzitního městečka, odehrávající se v malém městečku Fletcher v USA.

Detaily o knihe

Názov: Spálené mosty

Originálny názov: Burning Bridges

Objednávací kód NA656723

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

NA romantika (Kristína Rydlová, 26.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Pri tejto knihe som sa na prvý pohľad zamilovala do obálky, takže som ju kupovala bez toho, aby som poriadne vedela, o čom je. Ide o NA romantiku z pera nemeckej autorky, ktorá však bola trochu okorenené aj temnou stránkou (podsvetie, nelegálne zápasy a podobne). Ella bolo dobré, milé dievča, to nemôžem poprieť, no niekedy sa správala nerozumne, respektíve poriadne si veci nerozmyslela a vrhla sa strmhlav do nebezpečenstva, čo mi na nej trochu vadilo. Ľudia ju varovali, no čím viac jej niečo zakazovali, tým viac to chcela urobiť a nerozmýšľala nad dôsledkami. Ale aby som jej len nekrivdila, Chesovi naozaj pomohla a to, ako sa na konci kvôli nemu obetovala, aby mu pomohla vymaniť sa zo začarovaného kruhu, ktorý ho robil nešťastným, si cením. Páčilo sa mi jej kamarátske trio so Sav a Summer, kto by nebral také kamarátky, ktoré pri vás stoja za každých okolností. Ches bol taká tajomná postava, pomerne dlho sme nevedeli, kto to je, čím sa živí, do čoho sa zaplietol, pred čím uniká, prečo musí robiť to, čo musí a podobne. Sadol mi o niečo viac ako Ella. Romantická linka sa vyvíjala celkom pomaly, aj keď vzájomné iskrenie medzi Ellou a Chesom bolo citeľné od začiatku. Ich vzťah bol ako na horskej dráhe, trochu sa zblížili, Elle sa podarilo nalomiť hradby, ktoré si vystaval Ches okolo seba, niečo sa stalo, Ches sa znovu uzavrel a boli opäť na začiatku. Musím sa priznať, že zo začiatku som mala také zmiešané pocity, príbeh bol fajn, no nejak výraznejšie ma nechytil, ale postupne sa to zlepšilo a začala som si ho celkom užívať. Bavila ma aj tá „akčnejšia“ časť príbehu, bolo to také spestrenie príbehu. Áno, čítala som už aj lepšie nemecké romantické NA príbehy, ale ani Spálené mosty neboli zlé a určite sa plánujem pustiť aj do ďalších častí z tejto série.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x