bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Projekt šéf

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:344
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:52

Lepšia cena: 13,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,67 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,90 €
Ušetríte: 2,23 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,10 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Projekt šéf

LUCIA VRÁBLICOVÁ číta z knihy PROJEKT ŠÉF:

Merricka som spoznala na pracovnom pohovore. Vlastne nie, stalo sa to o dvadsať minút skôr, keď mi vtrhol do kabínky na prezliekanie v jednom butiku. Polonahá som sa naňho osopila a potom mu zabuchla dvere pred nosom. Preto si určite viete predstaviť, ako som zamrzla, keď som zistila, že ten grobian je môj potenciálny šéf.

Zdalo sa mi, že ma nespoznal. Omyl! Pohovor sa skončil hádkou, po ktorej ma vyprevadil so slovami, aby som si šla ovoniavať podpazušie. Viete, v kabínke ma prekvapil v chúlostivej situácii. Na svoju obranu však musím povedať, že som dve hodiny trčala v rozhorúčenom metre, a tak som si chcela byť istá, že to zo mňa necítiť.

S touto prácou som sa teda v duchu rozlúčila, až kým som si v mailovej schránke nenašla pozvánku na druhé kolo pohovoru. Prečo mi po takom fiasku dali šancu?
Vysvitlo, že Merrick ma chce zamestnať iba preto, lebo ma považuje za najmenej schopnú kandidátku. Predstavenstvo firmy ho totiž núti vytvoriť pozíciu firemného terapeuta, o ktorého on nestojí. Nemienila som pracovať v spoločnosti, kde sa očakáva moje zlyhanie. No rozmyslela som si to, pretože by som rada dokázala opak. Svoj pokus som nazvala Projekt šéf.

Z anglického originálu The Boss Project (C. Scott Publishing Corp, New York 2022) preložila Andrea Vargovčíková.

Detaily o knihe

Názov: Projekt šéf

Originálny názov: The Boss Project

Objednávací kód NA205884

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Projekt šéf (Kristína Rydlová, 9.9.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Projekt šéf je príjemná romantická oddychovka a ako som už u Vi zvyknutá, čítala sa mi ľahko a rýchlo, stránky mi samy ubiehali pod prstami. Autorka je už pre mňa určitou zárukou, že dostanem dobrý príbeh, pri ktorom si oddýchnem. Má aj lepšie knihy? Rozhodne, ale páčilo sa mi, že táto novinka nebola až taká pikantná, skôr jemnejšia (ale nebojte sa, nechýbali aj nejaké pikantné scény). Evie bola šikovná mladá žena, ktorá si prechádzala náročným obdobím. V deň svojej svadby zistila, že jej snúbenec ju už niekoľko mesiacov podvádza s jej najlepšou kamarátkou. Aby toho nebolo málo, o tomto svadobnom debakli si hovorila celá spoločnosť. V detstve ju sklamal otec, teraz zasa jej láska, preto sa nemožno čudovať, že mala problém dôverovať mužom. Udalosti jej detstva ju priviedli aj k výberu povolania - terapeutke. Bolo vidieť, že práca ju baví a rada pomáha ľuďom. Aj jej nápad s výstavbou a prenajímaním domčekov na strome v sebe niesol peknú myšlienku. Obľúbila som si aj jej sestru, bolo cítiť, že sa majú veľmi rady a vždy sú tu jedna pre druhú. Aj Merricka dosť ovplyvnili udalosti spred pár rokov, po ktorých sa uzavrel a takmer nikoho si nepripustil bližšie k telu. Pod maskou tvrdého biznismena sa skrýval citlivý muž, ktorý sa stále nevyrovnal s veľkou bolesťou. V príbehu sa nachádzalo aj niekoľko kapitol z minulosti, v ktorých sme sa dozvedeli, čím všetkým si prešiel. Nesmiem zabudnúť spomenúť ani jeho babičku Kitty, ktorá mi tiež prirástla k srdcu. Ukázala nám, že vek je len číslo a že na niektoré veci nikdy nie je neskoro. Mala v sebe nesmiernu energiu, ktorou by zahanbila aj niektorých teenagerov. Nemala problém povedať, čo mala na srdci a neraz ma svojími hláškami dobre pobavila. Chémia medzi Merrickom a Evie od začiatku fungovala, tam sa nedá nič vytknúť. Páčilo sa mi, že autorka im dopriala čas na spoznávanie a zbližovanie. Určitú výhradu by som však mala k záverečným kapitolám. Zdalo sa mi, že sa zrazu všetko dialo nejak moc rýchlo. V týchto momentoch ma trochu naštval Merrick, ktorý sa bez jediného vysvetlenia stiahol, Evie si to nezaslúžila. Mohol sa k tomu všetkému postaviť ako chlap a aspoň jej povedať pravdu. Na tomto mohla autorka viac popracovať.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x