bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Twisted Love: Bezpodmienečná láska

Vydavateľ: Pandora SK (Vydavateľstvo Pandora)
Séria:Twisted (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 04:02

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Twisted Love: Bezpodmienečná láska

lex Volkov je diabol s tvárou anjela, prekliaty minulosťou, ktorej sa nedá uniknúť. Tragédia, ktorá ho prenasleduje celý život, z neho spravila človeka ženúceho sa za úspechom a pomstou. V jeho vnútornom svete niet miesta pre lásku. Jedného dňa ho osud prinúti dávať pozor na sestru svojho najlepšieho priateľa a jeho tvrdé vnútro začína praskať, taviť sa... Zachváti ho požiar, ničiaci múry, ktoré si okolo seba vytvoril...
Ava Chen je slobodná duša, ktorá žije v zajatí nočných môr z detstva. Napriek svojej hroznej minulosti nikdy neprestala vnímať krásu okolo seba... vidí ju aj v srdci, ukrytom pod ľadovým povrchom muža, ktorého by nemala chcieť.
Je najlepší priateľ jej brata.
Je jej sused.
Je jej záchranou a pádom zároveň.
Toto sa nemalo nikdy stať. Ale stalo sa a prináša to odhalenia tajomstiev, ktoré môžu zničiť nielen ich dvoch, ale aj všetko, čo im je drahé.

Detaily o knihe

Názov: Twisted Love: Bezpodmienečná láska

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super (Iveta M, 15.3.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak toto je kniha ktorá vás núti si prečítať ešte jednu, ešte jednu …stránku. A takto som si čítala tri večery do 23. Ale nemohla som ju odložiť. Za mňa super knižka a už teraz sa teším na jej pokračovanie.

4* (Veronika Posová, 14.3.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Toto je presne jedna z tých kníh, kedy na prvej strane viete, ako to všetko skončí, ale čítate Ďalej kvôli tomu, čo sa stane medzi úvodom a záverom. A presne v tom ma táto kniha prekvapila, pretože popri všetkom tom klišé dokázala autorka do knihy zakomponovať zvraty a prepojenia, ktoré ste určite nečakali. Avu, som si zamilovala kvôli trom veciam - miluje film A walk to remember, Iana Somerhaldera a zamilovala sa do Londýna. No tiež okrem toho, že sa stále snaží byť pozitívna má svojich démonov, ktorí ju strašia a preto má jej postava okolo seba aj určité tajomno. Alexa som najprv neznášala kvôli trom veciam - toxický, manupilatívny a prehnane sebestredný. No postupne si ma najmä odhaľovaním svojej bolesti a traumy z detstva získal a dokázala som chápať jeho pohnútky a smerovanie, aj keď som s nimi vnútorne nesúhlasila. To, ako pri Ave dokázal vždy vyjsť zo svojej komfortnej zóny bolo síce predvídateľné, ale zároveň veľmi rozkošné. Kniha je plná drámy, či už zo strany Avi alebo Alexa, aj keď mi niekedy prišla už prehnaná a nereálna. Kniha je však príjemnou oddychovkou, ktorá v sebe okrem romantiky nesie aj trošku krimi, detektívky, ale aj humoru. A teda čo sa týka erotických scén, úprimne, nečakala som, že autorka zabrdne do praktík Christiana Greya a BDSM, ale nebolo to zase nič prehnané. Určite odporúčam prečítať, kniha je dobrou úvodnou vstupenkou do sveta Twisted.

Prvá časť (Val, 9.3.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh Avy a Alexa sa odohráva na 320 stranách a už v prvej kapitole medzi postavami funguje chémia, aj keď si toho veľa nepovedia. Niežeby Ava nechcela. Ona je totiž v spoločnosti rada. Zbožňuje ľudí, fotografovanie, svoje priateľky, brata a žltú farbu. Je ako slniečko a je ťažké nemať ju rád. Kdežto Alex… ach, Alex. Navonok je ako starý dudroš. Skúpy na slovo, odmeraný, arogantný a čertovsky inteligentný, čo mu je aj na škodu, keďže si pamätá každú chvíľu svojho života. Je to dar, či prekliatie? V každom prípade, aj jeho chytrá hlavička mu zabezpečila život, v ktorom slovo nedostatok neexistuje. Alex je sirota, jediným príbuzným mu je strýko, otcov brat. Dôvod, prečo je Alex voči ľuďom chladný, je jeho srdce. Bude stačiť žiara Avinho srdca, aby sa to jeho ľadové rozmrazilo? V knihe je hneď niekoľko zlomových momentov. Ava a jej minulosť, Alex a jeho minulosť, Ava a jej expriateľ, Alex a jeho kamarátka s výhodami, strýko, Avin otec… či už každý sám za seba alebo spolu, museli čeliť kadejakým prekážkam a osobným výzvam. Autorka servíruje všetko pekne postupne, či už vzťah medzi postavami, zápletky a zvraty… nič nie je unáhlené, všetko sa deje akosi plynulo z daných situácií. Musím priznať, že niektoré dramatické momenty boli a la nadvihnuté obočie, niektoré zvraty predvídateľné, no vôbec mi to neprekážalo, pretože autorka ma vcucla do deja a nepustila. Napäto som listovala(mojím slimačím tempom) až k záveru… lebo… chcete vedieť, či je koniec taký aký chcete, alebo sa autorka rozhodne vytrieť vám kocúra…

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x