bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Strážkyňa šťastných koncov

Vydavateľ: Vydavateľstvo AURORA (Vydavateľstvo AURORA)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:400
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 13,50 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,90 €
Ušetríte: 6,40 € (zľava 32%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Strážkyňa šťastných koncov

Pôvabný román o osude, o druhých šanciach, o nájdení dávno stratenej nádeje z pera najpredávanejšej autorky podľa rebríčka Amazon Charts, ktorá sa preslávila románom Posledná žena z rodu Moonovcov.

V tomto čarovnom príbehu Barbara Davisová umne prepletá príbehy dvoch žien, ktoré zdanlivo zviedla dokopy náhoda. Po objave vintage svadobných šiat a hŕbe listov sa ich cesty pretnú a ony ani len netušia, ako pevne sú prepletené. Pochádzajú z dvoch rozdielnych generácií a dvoch odlišných kontinentov, no príbeh jednej odráža príbeh druhej – obe zažili obrovskú lásku a obrovskú stratu a obe sa už vzdali nádeje, že sa im tú škodu podarí napraviť. Lenže ich stretnutie im od základov zmení životy. Zvedie ich dokopy, no obe si chránia svoje zlomené srdcia a pomaly si odhalia svoje rany. No to, čo im pomohlo zblížiť sa, má tiež silu ich rozdeliť. Ak si odmietnu otvoriť srdcia a veriť v moc osudu, možno premeškajú druhú šancu na šťastie a nepodarí sa im nájsť lásku, o ktorú prišli.

Barbara Davisová šikovne dokazuje, že veci sa skutočne dejú z nejakého dôvodu, a je len na nás, či sa otvoríme čaru možností. U veľkom úspechu jej najnovšieho románu nesvedčí len obrovské množstvo nadšených ohlasov čitateľov, ale aj stále umiestnenie v rebríčkoch najpredávanejších kníh v jednotlivých krajinách.

Soline Rousselová dobre ovláda svoje remeslo v obchode so šťastnými koncami. Po celé generácie vedie jej rodina exkluzívny svadobný salón v Paríži, kde pomocou ihly a nite ožívajú kúzla. Traduje sa, že nevestu, ktorá vykročí k oltáru v rousselovských svadobných šatách, čaká život plný radosti. No ničivá strata z čias druhej svetovej vojny zmení Solinin život a srdce na trosky, otrasie jej vierou v lásku. Svoje spomienky uzavrie do škatule a odloží ju aj s nesplnenými snami, odhodlaná zabudnúť.

O niekoľko desaťročí sa Rory Grantová, potenciálna majiteľka galérie, pokúša vyrovnať s vlastnou tragickou stratou. Prenajme si od Soline starú budovu a objaví v nej škatuľu s listami a nenosenými svadobnými šatami vo vintage štýle. Keď Rory vráti spomienky majiteľke, vznikne medzi nimi nezvyčajné priateľstvo a na povrch sa začne predierať tajuplná podobnosť ich životov. Akoby osud chcel, aby sa stretli. A možno Rory pomôže Soline napraviť štyridsaťročnú neprávosť a otvoriť dvere k spoločnému zahojeniu rán – a možno aj k štipke mágie.

Detaily o knihe

Názov: Strážkyňa šťastných koncov

Originálny názov: The Keeper of Happy Endings

Objednávací kód NADBK103065

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x