bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nestrať mapu k môjmu srdcu

Vydavateľ: BESTSELLER (Mgr. Soňa Rebrová - BESTSELLER)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB PDF
Vaša cena: 8,49 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,99 €
Ušetríte: 3,50 € (zľava 29%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nestrať mapu k môjmu srdcu

Čo urobí osud, keď vidí dievča bažiace po pokoji a bezpečí? Zasmeje sa a pošle jej do cesty pyrotechnika.

Lorin svojmu kolegovi Benovi nikdy nevenovala veľkú pozornosť. Od prvého dňa v ich firme totiž dával jasne najavo, že o priateľské kontakty nestojí. Keď jej celkom nečakane zachráni kožu a podrží ju v ťažkej emocionálnej situácii, spustí tým reťazovú reakciu, ktorú nečakala. Počas krátkeho pobytu v jej byte sa o nej dozvie viac, ako chcela, aby vedel ktorýkoľvek z kolegov. Ale aj Ben má svoje tajomstvá. Prezradiť ich je však ochotný iba výmenou za tie jej.

Každý z nás má v živote kapitolu, ktorú nechce čítať nahlas, ale je šťastím spoznať niekoho, kto nám pomôže otočiť stranu.

Detaily o knihe

Názov: Nestrať mapu k môjmu srdcu

Objednávací kód NADBK102298

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Myslím, že môže byť (Nikol, 14.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prijemne, nepresladene citanie, ziadna nuda, neokukane prostrerie, napinavy dej, primerane zaplteky. Prva kapitola ma trochu vystrasila, zeby prva kniha co mi nesadne? Nie, vsetko ako ma byt, HR podla ocakavania. Postavy fajn, so spravnym smerovanim. Baby bola poklad v ludskej podobe a jej naprotivok "matka" kreatura jedna. Opat jeden kostlivec v skrini. Autorka v pribehu tukla na kazdu emociu, bol usmev aj slza. Dokonca načrela do sudka s pestunskou starostlivostou. Za mna dvojdnova zalezitost, prijemny spolocnik ku kave, k caju. Cakam na dalsiu "Repovku" lebo vsetky predchadzajuce mam uz precitane.

Skvelá oddychovka (Adriana Halasova, 7.10.2022) Odpovedať

Knihy od Hanky Repovej mám veľmi rada a ani jej novinka ma nesklamala. Začiatok sa síce na môj vkus rozbiehal trošku pomalšie ale postupne dej dostával grády a aj vzťah medzi Lorin a Benom začal byť zaujimavejší a romantickejší...Lorin mi síce svojím občas nízkym sebavedomím liezla trošku na nervy, ale zato Ben ma ako postava veľmi zaujal a na pomenovania ako svätý Bimbam nikdy nezabudnem- veľmi som sa na tom zasmiala :-) Oceňujem zaujímavý výber povolania oboch hlavných hrdinov a dialogy medzi Lorin a jej mamou- takú matku mať je naozaj nočná mora každého dieťaťa... Túto knihu odporúčam, naozaj stojí za prečítanie.

moja prvá, no určite nie posledná :) (Klaudia Čechová, 4.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najnovšia kniha z pera obľúbenej slovenskej autorky. Ja sa dobrovoľne priznávam, že toto je síce moja prvá kniha ale čestne prehlasujem, že určite nie posledná! Autorka si ma hneď získala štýlom písania, jednoduchosťou a ľahkosťou akým bol príbeh spracovaný. Ben bol síce začiatkom nudný, záhadný a trochu podivín ale potom sa ukázal ako chlap so srdcom na správnom mieste a veľmi som si ho obľúbila. Lorin je úžasná žena, veľmi pracovitá a trpezlivá - ja by som nikdy nedovolila aby mal niekto také pripomienky na moju osobu! Nan bola skvelá, ja by som si priala aby tam mala viac priestoru, pretože ma neskutočne bavila! K príbehu nemám čo vytknúť. Je to svieži, vtipný, pútavý, romantický a miestami tajomný príbeh ktorý si určite zamilujete.

Úžasné (Eva, 4.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som prečítala jedným dychom. Od autorky je snáď všetko dobré. Príjemná kniha.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x