bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vášnivé srdcia

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Violents
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:53

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vášnivé srdcia

Ako chutí zmluva s diablom?

Hovoria o mne, že som diabol a mám z pekla šťastie na podnikanie. Vypracoval som sa od nuly a získal bohatstvo aj moc. V dvadsiatich deviatich rokoch vediem úspešné impérium, ale to mi nestačí. Spokojný budem až vtedy, keď sa dostanem do politiky a uvidím svoje meno na hlasovacom lístku. Má to len malý háčik – moja povesť nie je práve čistá ako ľalia.
Oddaná žena s roztomilým úsmevom po mojom boku by to však mohla napraviť.
Potrebujem niekoho, ako je Ann Porterová. Je bystrá a rafinovaná a jej srdce je rovnako vášnivé ako moje. Láska sa vraj nedá kúpiť, ale o tú ani nestojím. Stačí, aby Ann na verejnosti hrala rolu milujúcej priateľky a v posteli naplnila všetky moje divoké predstavy. Iba ona mi môže pomôcť získať, čo chcem. Alebo ma načisto zničiť. Za ten risk to však stojí.

Z anglického originálu Violent Hearts (CreateSpace Independent Publishing Platform, 2017) preložila Miriam Ghaniová.

Detaily o knihe

Názov: Vášnivé srdcia

Originálny názov: Violent Hearts

Objednávací kód NA205800

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vášnivé srdcia (Kristína Rydlová, 19.7.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Vášnivé srdcia sú tretím dielom série Violents. Nie je to príbeh pre každého, pre niekoho môžu byť niektoré veci už cez čiaru (pokiaľ ste čítali prvé dva diely tak viete, o čom hovorím). Zo začiatku to vyzeralo, že príbeh sa ponesie v rovnakom duchu ako predchádzajúce dva, čo sa čiastočne potvrdilo, no neskôr ma milo prekvapil a vydal sa trochu iným smerom. Za seba môžem povedať, že táto časť sa mi zatiaľ páčila najviac. Jared je úspešný a bohatý muž, ktorý sa chce dostať do politiky. Má však svojich démonov, ktorí by všetko mohli zničiť, ak by sa o nich dozvedela verejnosť. Zo začiatku som nad jeho niektorými myšlienkovými pochodmi prevracala očami, ego mal poriadne vysoké, no postupne sa ukázalo, že je celkom fajn. V sexuálnej oblasti mal určité špeciálne potreby, no nikdy nikoho do ničoho nenútil. Využíval služby exkluzívnej eskortnej služby, ktorá mu posielala ženy, ktoré vyhovovali jeho potrebám. V minulosti sa dosť popálil, čo sa na ňom dosť podpísalo, a preto si k sebe pustil len málokoho. Ann pracovala ako novinárka na voľnej nohe. Bola cieľavedomá, pracovitá a pomerne chladná. Bolo jasné, že za jej správaním sa skrývalo niečo viac. V minulosti si prešla ťažkým obdobím, ktoré ju však posilnilo a bola odhodlaná si zabezpečiť čo najlepší život. Škoda, že sme sa z jej dospievania nedozvedeli viac, len určité náznaky. Čakala som, že sa Ann Jaredovi hneď podvolí a stane sa na ňom závislou (ako predchádzajúce hrdinky), ale opak je pravdou. Bola mu rovnocennou partnerkou, čo sa mi veľmi páčilo. Síce ho nechala, aby jej pomohol rozšíriť obzory v intímnom živote a zistiť, čo sa jej páči, no nebehala za ním ako psík za svojím paníčkom. Dokázala si udržať odstup, nerešpektovala jeho pravidlá, neustále pokúšala jeho trpezlivosť, dostávala sa mu pod kožu... Títo dvaja sa k sebe jednoducho dobre hodili. O pikantné momenty tu rozhodne nebola núdza.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x