bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Búrlivá krv

Vydavateľ: Lindeni (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:928
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 04:02

Lepšia cena: 25,12 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 25,71 € (vrátane DPH)
Bežná cena:29,90 €
Ušetríte: 4,19 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 20,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Búrlivá krv

Počas rodinnej návštevy v Cornwalle oslovia súkromného detektíva Cormorana Strikea, aby sa pozrel na prípad zmiznutia Margot Bamboroughovej z roku 1974. Strike sa nikdy predtým nepustil do odloženého prípadu a jeho šance na úspech sú viac než mizivé. Aj napriek tomu sa však rozhodne, že jeden prípad navyše jeho detektívnej agentúre nijako neublíži. Jeho partnerku Robin Ellacottovú okrem detektívnej práce ťaží nepekný rozvod a zároveň sa snaží dešifrovať city, ktoré ju prechováva k Strikeovi.

Detaily o knihe

Názov: Búrlivá krv

Objednávací kód NA652086

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Huraaa (Michaela, 30.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uplna topka, dlho sme na tento preklad cakali,ale nie je jej co vytknut. Zhltla som ju na par supov, ako vsetky knihy od autora (autorky).

Cormoran Strike to opäť dal. (Jana Bertalanová, 21.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konečne som sa dostala k poslednej, doposiaľ najhrubšej knihe zo série o detektívovi Strikeovi./milujem "tučné" knihy/ Opäť ma úplne pobláznila, prežívala som ju od prvej strany. Odložený prípad zmiznutej Margot , ktorý od začiatku nemá šancu na úspešné vyriešenie, vychladnuté stopy, zmiznutí svedkovia, mŕtvi vyšetrovatelia, nekonečný rozvod Robin, neustále cestovanie, choroba, smrť, výčitky svedomia, riešenia súkromných vzťahov a občas smiešne nedorozumenia , to všetko vás drží v napätí až do poslednej strany. Bravúrne napísané, nemáte šancu odhaliť vraha. Vrelo odporúčam všetkým milovníkom kníh, ktorých neodradí hrúbka diela./môj manžel zdúpnel, keď mi ju uvidel v rukách a skonštatoval, že mám čítanie na celý rok..ha.ha.ha/ Kniha je síce drahšia, ale každá jedna strana vás doslova pohltí. Majstrovská séria, samozrejme v mojej knižnici kompletná, ale už si robím miesto pre ďalšie pokračovanie. Pri tejto sérii mám vždy pocit, že tá posledná je najlepšia. Ale je to klam. Séria patrí ku knihám, ktoré sa nečítajú len raz..

Úmorné čakanie sa vyplatilo. (Andrea Chovancová, 11.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je jedno, aký literárny žáner máte v obľube. Je jedno, koľko máte rokov. Rowlingová pre vás nejaký príbeh v zálohe určite má. Rukopis má nezameniteľný, môže písať aj pod troma pseudonymami. Mňa osobne však táto jej podoba veľmi priťahuje. Láka ma, ako sa v dejovej linke vôbec s ničím neponáhľa. Ani čo sa love story týka, netlačí na pílu, a to mi absolútne vyhovuje. Navyše príbeh ešte aj poriadne zamotá, aby som nemala čo i len nutkanie pomyslieť na nudu. Veď, nech to má grády, keď už za to čitatelia platia, no nie? Tak doslova každou prečítanou vetou horím nedočkavosťou, ako ma zase namotá na tú nasledujúcu. Raz darmo, je proste fenomenálna!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x