bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tak si ho nechaj!

Vydavateľ: MAFRA Slovakia a.s. (MAFRA Slovakia, a.s.)
Edícia:Evitovky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:328
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.03.2024 03:00

Lepšia cena: 9,23 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,45 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,99 €
Ušetríte: 1,54 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,83 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tak si ho nechaj!

Michal je atraktívny úspešný muž, otec a hlava rodiny. Niet divu, že padne do oka mladej kolegyni, ktorá sa rozhodne prebrať ho partnerke. Robí všetko pre to, aby sa pred Michalom ukázala v lepšom svetle, a vytvorí si dômyselný plán, aby sa do nej zamiloval. Michal, ako typický praktický muž, nebezpečenstvo nespozoruje, zato jeho žena Izabela intuitívne vytuší ohrozenie a rozhodne sa zakročiť. Kto bude víťazom a kto porazeným v neprehľadnej hre plnej nástrah?

Úryvok z knihy

Michael prišiel v nedeľu pred obedom. Podľa jeho zvesených pliec a prihrbeného postoja sa mi zdalo, že sa cíti previnilo. Snáď to všetko nie je pravda, snáď ma s ňou naozaj nepodvádzal, pomyslela som si a telom mi prebehol ten istý kŕč, ktorý sa dostavil v ten večer, ako som objavila nepríjemné esemesky. Keď sme si sadli za stôl v malej reštaurácii v centre mesta, žalúdok som mala ako na vode. Celý čas som mlčala a netrúfla som sa naňho ani pozrieť, pravdepodobne z obavy, že mu z očí vyčítam nejaké klamstvo. Vedela som, že máme poslednú šancu vysvetliť si všetko, čo sa za posledné obdobie odohralo. Ak náš rozhovor nebude úprimný, ak spozorujem, že mi Michael klame, nášmu vzťahu odzvonilo. Bola to priveľká zodpovednosť, na ktorú sa nedá vopred pripraviť. „Tak hovor, ako sa veci majú,“ zahrala som sa na odvážnu. Popravde som si vôbec nebola istá, ako jeho slová spracujem. Michael sa zhlboka nadýchol a s odhodlaním prehovoril. „Najskôr ti chcem povedať, že som dal výpoveď v práci. Odídem dohodou. V pondelok bude môj posledný deň.“ Prekvapil ma tým, hoci práca bola to posledné, čo ma v danej chvíli zaujímalo. „Čo sa stalo?“ spýtala som sa bez záujmu. „Mám svoju hrdosť,“ vysvetľoval rozhorčene. „Nebudú ma vyšetrovať ako nejakého delikventa, keď som nič neurobil. Dobre vieš, že som ti bol vždy verný.“ Významne na mňa pozrel. Odprisahala by som, že hovorí pravdu, no stále mi v hlave vŕtala verzia malej recepčnej. Preto namiesto toho, aby som mu okamžite uverila, ironicky som zapochybovala: „Naozaj? Si si tým stopercentne istý?“ Michael sa zatváril urazene: „Samozrejme. Prečo mi neveríš?“ „Pretože tvoja kolegyňa z recepcie mi včera porozprávala niečo celkom iné!“ vybuchla som.

Detaily o knihe

Názov: Tak si ho nechaj!

Objednávací kód NA648000

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

:/ (Nikol, 16.8.2022) Odpovedať

som sklamaný(á)
Moja druhá Evitovka a tak skoro po žiadnej nesiahnem. Prv sa mi videl nápad z trojitým pohľadom zaujímavý. Keď som čítala tretiu časť, už bola nuda čítať opakovane niektoré pasáže. Prvá časť bola náročná na predychavanie. Pri Katarinke som zažila šok ako Mrázik keď našiel Marfušku anjelika v lese. To vám bol zjav, celé zle. Druhá časť už bola jednoduchšia ale Izabel tiež nebola čistá ako ľalia. Chvíľkami som si stlačala obočie nazad do tvárovej časti. A Michael mi v tejto spoločnosti vyšiel najlepšie aj keď nie bezchybný. Myslím ak porovnám troch aktérov. Nenašla som tu nič ani nikoho čo by sa mi páčilo. Príbeh plný klamstiev, poloprávd, chorých plánov, zlej až ziadnej komunikácie, pochopenia či kompromisu bez ktorých vzťah nemôže fungovať. Knihu som čítala v rámci štafety a projektu #podporujemeslovenskychautorov. Aj keď rada čítam knihy zo života, toto nebolo dla mojej chuti.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x