bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tretia strana mince

Vydavateľ: Marenčin PT (Marenčin PT, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:160
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 10,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 2,- € (zľava 16%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tretia strana mince

Hoďte za hlavu mýtus, že zakázané ovocie chutí najviac a začítajte sa do príbehu, na ktorého konci slovo nevera nadobudne pre všetkých zúčastnených nový rozmer. Daniela má tridsaťsedem rokov a smolu na mužov. Napriek tomu, že je poznačená vzťahom, ktorý zničil všetky jej ideály a predstavy o tom, že raz stretne človeka, s ktorým prežije zvyšok života, túži po dieťati. Po všetkých nevydarených pokusoch nájsť pána dokonalého sa rozhodne pre adopciu. Príprava na náhradnú rodičovskú starostlivosť otvára trinástu komnatu a Dana zrazu krištáľovo čisto vidí príčinu svojej osamelosti. Nanovo prežíva vzťah plný vášne, skrývania sa, sklamaní a len ťažko odhaduje, aký deštrukčný dopad na jej život Igor aj po rokoch má. Skôr ako prijme opustené dieťa, stojí pred vážnou otázkou: Chce len zaplátať vlastné boliestky, alebo sa naozaj túži stať mamou dieťaťa, ktoré nikto nechce? Laure Krauz poskytuje pseudonym jedinečnú možnosť písať o témach, o ktorých sa zvyčajne iba šepká. V roku 2019 debutovala skutočným príbehom s kontroverznou témou Zázrak zo skúmavky a jej kniha, okrem širokej škály pocitov u čitateliek, vyvolala aj obrovskú vlnu diskusií. Miluje smiech, dobrodružstvá a horory, hoci ich často pozerá so zakrytými očami. Partnerov strieda iba knižných a žije s nimi dovtedy, kým ich nevykreslí tak verne, že sa do nich zamilujete, alebo ich začnete nenávidieť. Nie je ľahostajná voči ľudským osudom, preto jej ďalšia kniha bude možno o vás. 

Detaily o knihe

Názov: Tretia strana mince

Objednávací kód NADBK100565

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tretia strana mince (Ivka K, 11.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
V príbehu sa stretneme s hlavnou hrdinkou Dankou, ktorá nemá rodinu a ani šťastie na mužov, ale neľutuje sa kvôli tomu. Má dobrú prácu, svoje životné ciele. Páčilo sa mi Dankino zdravé zmýšľanie, neutápala sa v slzách kvôli životu, nebola to zatrpknutá odutá stará dievka, ale veci brala s nadhľadom. Pre mňa to bola veľmi sympatická hrdinka, ktorá mala jednu veľkú túžbu - Dieťatko. Jej najlepšia priateľka Ina bola jej pravý opak. Často na Dankinom pleci vyplávala a sťažovala sa. Danka v tomto prípade vystupovala ako Inine svedomie. Neodpustila si ani trpké poznámky, často ju usmerňovala a najviac sa mi páčilo, že Danka jej vedela chrstnút pravdu rovno medzi oči. Najlepšie priateľky by toto práve mali robiť. Bolo vidno, že Danka uvažuje racionálne, zatiaľ čo Ina videla svet trošku ružovejšie. Pomedzi hlavnú dejovú linku sa Danka vracia v spomienkach do minulosti, k svojej dávnej láske a my sa dozvedáme, prečo je vlastne taká aká je. Pasáže z minulosti boli veľmi dobrým spestrením príbehu. Príbeh bol síce obyčajný, ale bol tak obyčajný a krásny, aký dokáže byť život sám. Tie stránky ma normálne zhypnotizovali. Tak dobre sa to čítalo, že som sa až prilepila ku gauču, kým som došla nakoniec. Koniec bol dokonca sprijemnený takou detskou úprimnosťou a hláškami Ininých deti, že som sa nad tým často pousmiala. Veľmi sa mi to páčilo. Určite v budúcnosti siahnem aj po autorkinej ďalšej knihe (alebo predchádzajúcej). :-))

Taký je život (Alena Precechtelová, 14.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tretia strana mince je druhá knižka , ktorú napísala slovenská autorka Laura Krauz. Táto spisovateľka sa vo svojich knižkách zaoberá príbehmi z ktorých pri čítaní poriadne bolí srdiečko . Môže nešťastná neopätovaná láska dohnať až k odporu z mužov ? Čo má robiť žena , čo chce dieťa, ale je bez partnera ? Čo všetko prežila Daniela, že je sklamaná s mužov? Čo všetko musíte urobiť kvôli adopcii ? Tak toto všetko som netušila, ale získala som nové vedomosti . Takže ak chcete vedieť odpovede na moje otázky prečítajte si túto knižku . Odporúčam Vám ju

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x