bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Most duší

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:312
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 8,39 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,95 €
Ušetríte: 3,56 € (zľava 30%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 10,04 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Most duší

Úspešná autorka mnohých bestsellerov Victoria Schwab nám ponúka úžasné hrôzostrašné dobrodružstvo ideálne pre každého milovníka fantasy.

V tretej časti mysterióznej série Cassidy Blaková cez prázdniny sprevádza rodičov, ktorí nakrúcajú filmy o paranormálnych javoch a duchoch v rôznych mestách. Po Edinburghu a Paríži sa teraz ocitne v New Orleanse. Aj tu cíti spoza Opony volanie duchov, ktorých je tu vďaka pohnutým dejinám mesta neúrekom. No ak si aj myslela, že po tom, čo v Edinburghu vliezla do otvoreného hrobu, keď sa snažila získať naspäť stuhu svojho života, či sa prepadla cez hromadu kostí v parížskych katakombách pri naháňaní poltergeista, ju už nič horšie stretnúť nemôže, bola na omyle. Na mušku si ju vzal vyslanec smrti. Ani zrkadlový prívesok, ani jej najlepší priateľ – duch Jacob – jej tentoraz nepomôžu. Ponorte sa spolu s ňou do sveta duchov, prízrakov a zjavení a odhaľte tajomné zákutia svetov, o ktorých ste nemali ani tušenia.

Detaily o knihe

Názov: Most duší

Originálny názov: Bridge of Souls

Objednávací kód NADBK100350

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Výborný záver série (Maťa, 11.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Ďalšia séria za mnou. A som s ňou veľmi spokojná. Napriek tomu, že je to séria pre deti a teda to nemá veľmi náročný obsah, užijú si ju aj starší čitatelia. Victoria je totiž fantastická autorka a teda sa dá spoľahnúť na to, že je kniha skvelo napísaná. Úprimne, tak 80% to bol dosť priemer. Neponúkala nič, čo by nebolo už v predošlých dieloch, v podstate to bolo to isté čo bolo v prvých dvoch dieloch, akurát že to bolo tentokrát v prostredí New Orleans. Fajn oddychovka, ale celkom meh. Ale tých posledných 20% ma totálne dostalo. Veľmi napínavé, strašne emotívne a fakt skvelé. V tejto knihe narozdiel od dvojky opäť zohráva veľkú úlohu Lana, ktorá vyhrala titul mojej obľúbenej postavy v tejto sérii. Popravde, pripomína mi Hermionu. A vlastne všetci traja tu mali na konci tak úžasnú dynamiku, až mi pripomínali golden trio z Harryho Pottera. A to je odo mňa veľký kompliment. Celkovo tá posledná pätina bola tak skvelá, až dvihla hodnotenie o celú hviezdičku, čo sa len tak nepodarí. Ale bolo to výborné, zaujímavé, napínavé a fakt som si to napokon extrémne užívala.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x