bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dobro

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:144
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dobro

BORIS FARKAŠ číta z knihy DOBRO:

Príbehy zo psychoterapie

Pred pár rokmi vyšla kniha Zlo. Spomienky súdneho znalca, v ktorej Anton Heretik opísal skúsenosti zo stretnutí s páchateľmi brutálnych zločinov. Teraz prichádza s knihou Dobro. Príbehy zo psychoterapie. Približuje príbehy trinástich klientov, ktorých sprevádzal počas psychoterapie pri hľadaní dobra – ich vlastnej múdrosti, ktorá im môže pomôcť zvládať duševné ťažkosti, životné problémy či zložité vzťahy. Terapeut je fascinovaný rôznorodosťou pováh i osudov a odhodlaním hľadať zmysel života. Nie je to zbierka pracovných úspechov. O svojich klientoch píše s rešpektom. A s pokorou, ktorá zodpovedá zložitosti práce psychoterapeuta.

Výhodná ponuka

Detaily o knihe

Názov: Dobro

Objednávací kód NA205706

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dobro (Cyril Turčáni, 19.11.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Zaujímavé nahliadnutie do života niekoľkých osôb. Autor sa postupne snaží vyriešiť ich problémy a smeruje ich k aspoň čiastočnému "vyliečeniu". Už dlhšie som nesiahol po knihe z podobného odvetvia, no Dobro bolo vynikajúce. Ak sa zaujímate psychológiu/psychoterapiu, vyskúšajte niečo od Heretika. Oplatí sa.

dobro je dobré (jj, 6.11.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujalo ma hodnotenie rozdielov medzi temperamentom, ktorý je do značnej miery vrodený a charakterom, ale aj porovnanie historického vývoja týchto pojmov so súčasnosťou.

. (Kristína, 19.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zas a znova, pán profesor Heretik nesklamal ani ďalšou svojou novinkou. Geniálne prevedenie, ktoré zapadá do konceptu dobra a zla, ktoré vidíme okolo seba v každodennej podobe. Čítanie o psychoterapeutických príbehoch z tej svetlej stránky bolo osviežujúce, keďže naozaj sa väčšinou stretáme len z negatívnym pohľadom na výsledky a aj samotnú terapiu. Jedina chyba tejto knižky bola jej dĺžka. Bolo by jej treba viac strán :)

Mám veľmi rada jeho knihy! (Zuzana z BB, 7.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pána Heretika som "objavila" len vlani cez knižku Humor...potom som si rýchlo zohnala aj ďalšie, Zlo, Narcizmus a Sny. Veľmi inšpiratívne čítanie, každá mi niečo dala, pomohli mi pochopiť veci okolo mňa, aj mňa samotnú. Pritom pán Heretik píše krásne, nie komplikovane, pútavo. A to je aj prípad Dobra, ktoré som si utekala vyzdvihnúť do kníhkupectva:-) Ani som si nemusela pozerať vaše video, bolo to jasné. Hoci aj ako človek na mňa pôsobí veľmi príjemne, fundovane, láskavo, múdro a pritom vôbec nie namyslene, či dôležito. Taký je vo videu aj v knihe. Tie príbehy som si čítala niekedy so zatajeným dychom, najmä o Martinovi, ktorému zomrela manželka a mne nedávno zomrel otec. Cítila som s ním a vedela som si predstaviť, čím prechádza. A trošku mi pomohli vysvetlenia, popisy pána Heretika. Takisto pri ďalších príbehoch. Je to taká malá lekcia zo života, aký vie byť spletitý, rôznorodý, niekedy až nezvyčajný...a pritom sa v nich skutočne nájdeme všetci. Mimoriadne čítanie, odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Táto kniha je súčasťou kompletu s týmito dielmi:

Táto kniha je súčasťou kompletu s týmito dielmi:

Kúpou kompletu ušetríte 17,50 €.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x