bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hra so svetmi

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:352
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 03:01

Lepšia cena: 10,88 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,14 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,95 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,09 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hra so svetmi

Novinka od autora fenoménu Kosec, ktorý svojou sériou o posloch smrti zožal slávu na celom svete!Stačí jediná zrážka na futbalovom ihrisku a Ashov život zrazu nevyzerá tak ako predtým. Hoci sa to zdá nemožné, zrážka ho dostala do inej dimenzie a on ďalej preskakuje z jedného sveta do druhého, no ani v jednom z nich sa necíti skutočne doma. Začne sa to malými zmenami, no tie sa čoskoro vymknú spod kontroly a Ash sa ocitá vo vesmíroch, kde má všetko, po čom kedy túžil, vo vesmíroch, kde spoločnosť uviazla v minulosti... vo vesmíroch, kde sa odrazu pozerá na život úplne inými očami.A ak si nebude dávať pozor, svet, ktorý teraz začína vidieť jasnejšie, môže v okamihu prestať existovať...

Detaily o knihe

Názov: Hra so svetmi

Objednávací kód NA643863

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Hra zo svetmi (František Baláž, 22.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hru zo svetmi som čítal tak pred polrokom. Kúpil som ju hneď ako vyšla. Hneď ma zaujala obálka aj obsah, lebo fascinuje ma cestovanie časom aj paralelné svety. S Ashom som všetko prežíval od momentu ako v začal cestovať medzi svetmi. Vždy ma aj zaujímalo keby že v inom svete som dievča alebo kulturista. Fascinovalo ma ako sa s tým ash vyrovnával, obdivoval som jeho odvahu a všetko napraviť. Stále túžil zmeniť svet, v ktorom anj tak nechcel byť. V iných svetoch sa aj veľa veci zmenilo. Jeho vzťah k bratovi k priateľom rodičom, k priateľke. Vrelo odporúčam kto ma rád fantasy napätie a hlavne dobrodružstvo odporúčam všetkými desiatimi :) Tak si to raz vyskúšať na vlastnej koži. Určite vyskúšam lebo hru zo svetmi si určte prečítam a nie len raz :)

Hra so svetmi (Veronika, 21.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Hra so svetmi. Hneď na začiatok musím poznamenať, že obálka knihy skvelo vystihuje jej obsah. Zaujímavý fantasy príbeh, miestami až chaotický. Ale bol to chaos v realite alebo len chaos v osobnosti, ktorý možno často aj samy pociťujeme? Príbeh to bol veľmi originálny. Ash, mladý chlapec, po zrážke na futbale, začne cestovať medzi jednotlivými dimenziami. V dimenziách, kde je šťastnejší, kde má to, po čom túžil, ale čo ten reálny, súčasný svet? Autor knihy prostredníctvom fantasy príbehu rieši až príliš aktuálne problémy mladých ľudí. Hľadanie svojej sexuálnej orientácie, dokonca pohlavia, vzťahov v rodine a priateľmi. A práve tieto problémy okolo orientácie mi trošku ubrali z pôžitku z tohto inak skvelého diela. Vadilo mi to preorientovávanie a to inak voči tomu nič nemám. Pôsobilo to na mňa, že je to až celé veľmi prekombinované. Úžasný príbeh, námet a svety, ktorým sa síce mohol autor povenovať dôslednejšie. Aspoň mne by tým ulahodil. Ale chápem, že to všetko tvorilo len živnú pôdu pre témy, ktorým sa chcel povenovať a upriamiť čitateľovu pozornosť. Nečakajte klasickú fantasy, je to však kniha, ktorej sa určite oplatí venovať svoju pozornosť už len skvelým autorovým štýlom písania, ktorý nikdy nesklame a udrží vašu pozornosť od začiatko do konca.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x