bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prekliatie menom láska

Vydavateľ: Naše vojsko (NAŠE VOJSKO, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:464
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,45 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prekliatie menom láska

Šťastná nevesta Táňa sa vo svojej bielej róbe chystá uzavrieť manželský zväzok so svojím snúbencom, no ten sa k oltáru nejako zabudne dostaviť.
Kam Roman zdúchol? Prečo si to na poslednú chvíľu rozmyslel? Jeho odchod spustí príval smoly, ktorá sa Táni lepí na nohy všade, kam sa len pohne.
Veď tá láska jej prináša do života len samé nešťastie! Útechu pre ňu predstavuje len čierny kocúr Pán Polepetko a spevácka diva Mariah Carey, na ktorej pesničku si s Romanom mali zatancovať prvý novomanželský tanec. V najkritickejšom bode svojej sebaľútosti narazí na Viktora, ktorý to s partnerskými vzťahmi a láskou tiež nemá ľahké. Po vzájomnom spoznávaní dokonca zistia, že ich osudy sú takmer navlas rovnaké.
Čo keby tu existovala možnosť varovať ľudí pred nepriazňou lásky a uchrániť tak svoje srdce pred nepeknou zlomeninou? Láska je v istom zmysle i závislosť a láskoholici by mali držať pri sebe. Je lepšie nezamilovať sa vôbec, ako riskovať, že vzťah s druhou osobou vykvitne v nenávisť? Táňa aj Viktor veria, že keď si napravia svoje karmy a podelia sa s ostatnými o svoje tragické skúsenosti s bývalými partnermi, budú mať nádej na pokojný život. No je to skutočne to, čo obaja chcú a potrebujú?

Detaily o knihe

Názov: Prekliatie menom láska

Objednávací kód NA642962

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelá prvotinka (Štefánia Setéthová, 31.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Nastane deň D a Táňa Nejedlá čaká pred oltárom na svojho nastávajúceho.. a čaká..Táňa prežije to, čo by nechcela prežiť ani jedna jediná nevesta. Jej snúbenec ju nechá čakať pred oltárom, po ňom ani chýru ani slychu a Táňa zostane v hanbe pred celou rodinou a rodnou dedinou. Po tejto skutočnosti sa Táňa vracia do mesta, uzavrie sa do seba, 2 týždne dovolenky, ktoré mala stráviť ako medové týždne, strávi doma so svojím kocúrom Pánom Polepetkom. Až kým jedného dňa sa nerozhodne zbehnúť do najbližšieho obchodu po syrové chrumky. A tu sa celá akcia začína....alebo nie? Táňu si buď zamilujete, alebo znenávidíte. Ja nepatrím ani do jednej skupiny. Akosi som si ku nej nevedela vytvoriť žiadny vzťah. Prišla mi miestami strašná, miestami mi prišla veľmi detinská, inokedy dospelá a v skupine láskoholikov mala také prednesy, že mi padla sánka a čudovala som sa, kde sa to z nej vzalo. Ale túto Táňu som mala rada. Nie tú, ktorá sa neustále ľutovala aká je smoliarka a všetkú vinu dala jej exsnúbencovi. Ale žeby nepoznala ani ručičkové hodiny? To mi prišlo trošku až príliš cez. Miestami som sa nečudovala, že ju Roman opustil. A potom prišla krutá pravda. Tak toto by som fakt nechcela zažiť. Neviem čo bolo horšie. Že ju nechal osamelú pred oltárom, alebo dôvod, prečo. Táňa sa zachovala až príliš kľudne podľa mňa. Je pravda, že ju autorka neľutovala ani z ďaleka a trapasy sa jej stávali na každej strane. Niekomu by to prišlo vtipné, ale ja som asi suchárka, mne to liezlo na nervy. Postupne som si ale zvykla a čakala som,aký trapas sa jej zase stane. Nakoniec som si ju aj napriek tomu obľúbila a fandila som jej aj Viktorovi. S prvou polovicou knižky som musela bojovať, ale som rada, že som to nevzdala a nakoniec ju dočítala. Druhá polovička už bola o dosť lepšia a bola som zvedavá, ako sa skončí, aj keď som koniec tušila. Ale musím povedať, že knižka obsahuje aj skryté hlboké myšlienky nad ktorými som sa nie raz pozastavovala a vnímala celú knižku úplne inak.

Prekliatie menom láska (Val, 30.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto bichľa(bola som prekvapená hrúbkou knihy)ma zaujala od prvého momentu ako som ju zbadala na soc.sieťach. Nie,nebolo to len kvôli prevažne fialovej obálke,aj keď…fialovú sa nedá nemilovať. Krásne farebné prevedenie, ktoré jednoznačne upúta! Prebal fialový (s postavami),pod prebalom do očí bijúca červená a predsádky púpavovo žlté! Nepovedala by som, že tieto farebné kombinácie by mohli byť šťastnou voľbou,ale boli! Dosť už ale o dizajne, poďme na príbeh. Začnem prológom. Síce ma autorkin štýl písania pripútal od prvých riadkov a aj samotný úvod bol priam akčný,celkom mi nesedel dôvod svadby hlavnej hrdinky. Vymenovala hneď niekoľko motívov, prečo sa svadba zorganizovala,ale ani raz nezaznelo TO podstatné slovo, láska. Okrem tohto "detailu" mi na knihe naozaj nič neprekážalo. Správne švihnutú Táňu som si obľúbila oveľa viac,ako ona obľubovala sprchu(najmä v prvej tretine knihy) XD Celý vesmír sa spikol proti nej a to, čo sa jej dialo bolo miestami až tragikomické. Prvé stretnutie s pohoďákom\ťuťkom Viktorom bolo za 100bodov. Niekomu sa situácia môže zdať nevhodná ich veku,infantilná, ale zaručene takéto originálne stretnutie nečítate, či nevidíte bežne(aspoň ja som sa s tým stretla po prvýkrát). A veď to poznáte. Ako sa hovorí,na pos*atého aj hajzeľ spadne. Táňa dostávala príučku za príučkou a ja ako čitateľ,som sa schuti zasmiala,ale veru prežiť si to,by som nechcela ani za peňažnú odmenu. Ja síce nie som fanúšičkou Mariah Carey,ale obdivovatelia tejto popovej divy si v knihe prídu na svoje. Informácie,kopec textov a úsmevné situácie aj vďaka piesňam a Táninmu hudobnému hluchu. Tiež oceňujem podpornú skupinu Láskoholikov. Hlavná hrdinka sa role vedúcej\moderátorky zhostila nad moje očakávania (úprimne,pri jej "šťastí" som si myslela, že skupina bude prepadák). Viktorova láska mi pila krv od prvej zmienky a môj dojem sa každým jej výskytom,aj nepriamym,len zhoršoval. A aj na Viktora som mala nervy,(nesprávne) zaľúbený chlap je hotová pohroma. Musím spomenúť aj naj kamošku Pati. Zdala sa byť super,ale čím ďalej, tým viac mi pripadala, že Táňu pri sebe len trpí. Za všetko ju kritizovala(niežeby si nezaslúžila),podpora 0 bodov a pri problémoch s bývaním to vymyslela bravúrne o_o "skvelá" kamoška! Sklamaná som zo záveru. Prečo?! Prečo sa musel príbeh skončiť v tom najlepšom?! Výhrady iných ku knihe chápem a rešpektujem,ja som si však knihu otvorila v správny čas! Presne toto som potrebovala. Romantická komédia, ktorú by som si vedela predstaviť aj sfilmovanú,len netuším, ktorá herečka by sa podujala zhostiť úlohy tak trochu šialenej Táni(veď kto si pri behu na horúcom asfalte nevšimne, že stratí šľapku XD )

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x