bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Skazený kráľ (Férska sága 2)

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Séria:Férska sága (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:344
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 11,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,95 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Skazený kráľ (Férska sága 2)

Reedícia úspešnej trilógie Férska sága. Jude si rafinovanou dohodou k sebe pripútala krutého Cardana, a tak sa stala bábkarom ťahajúcim za nitky, tajnou vládkyňou skazeného kráľa.
Mánevrovať v sieti neustále sa meniacich politických hier by však bolo náročné, aj keby sa dal Cardan jednoducho ovládať. On však robí všetko preto, aby ju ponížil a podryl jej autoritu, hoci je ňou nevysvetliteľne fascinovaný. Navyše, všetko nasvedčuje tomu, že pre Jude predstavuje niekto z jej blízkych hrozbu. Aby si Jude udržala moc, musí čo najskôr odhaliť zradcu – popri boji s vlastnými komplikovanými citmi voči Cardanovi. V pokračovaní bestselleru Krutý princ rozohráva jedna z najúspešnejších autoriek fantasy Holly Black nebezpečnú hru spletitých intríg a potlačovanej túžby.

Detaily o knihe

Názov: Skazený kráľ (Férska sága 2)

Objednávací kód NA642930

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skazený kráľ (Viktória Bernátová, 25.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Holly Black mi zase ukázala, aká je úžasná spisovateľka a že naozaj vie písať knihy. Možno sa veľakrát nestáva, že druhý diel je lepší ako ten prvý, ale tu to podľa mňa platí. Do deja som sa s týmto pokračovaním dostala naozaj rýchlo a mala som pocit, že táto kniha je akčná, strhujúca a hlavne rýchlejšia. Autorka sa v tejto knihe rozbehla a hneď ma dostala do Férie plnej ešte zaujímavejších intríg a ponurej atmosféry, čo sa mne len páčilo a každú stranu som "hltala". Táto kniha bola plná neočakávaných zvratov, na ktoré som len prekvapene pozerala. Jude, ženská hlavná hrdinka ma prekvapila svojou múdrosťou a aj svojimi bojovníckymi stratégiami, dokázať vraždiť a použiť to vo svoj prospech, je naozaj fascinujúce. Taryn som však tentokrát neprišla na chuť. Minulú knihu som si ju ani tak nevšimala, ale teraz mi trochu vadila. Ale to mi knihu vôbec nepokazilo, pretože záver bol proste nečakaný a šokujúci. Autorka bravúrne ukončila druhý diel tejto série a ja sa už nemôžem dočkať, na Kráľovnú ničoho!

Skazený kráľ (Veronika, 20.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Druhá časť Férskej ságy, Skazený kráľ, bola ozaj "skazená". Dá sa povedať, že po slabšom začiatku sa to rozbehlo a autorka ma vcucla do Férie plnej intríg, snovaní plánov a ponurej atmosféry, kde sa nedá veriť nikomu. Stretávame sa opäť so starými postavami, ktoré nie sú nič dlžné svojej povesti. Tentokrát je v knihe o niečo viac politických ambícií, premyslených plánov a prekvapenia, ktorému som nemohla uveriť a veľmi ma to rozhnevalo. Romantická linka sa odvíjala len tak z ľahka, preto to bolo príjemným osviežením a nerušilo ma to. Čo sa týka postáv, Jude mi je aj naďalej baví a neprestáva ma fascinovať, ako autorka charakterizovala jednu z hlavných ženských postáv, a to netradične. Jude je prototyp bojovníka, nemá problém so snovaním plánov a stratégii a rozhodne sa neštíti vraždiť a využiť to vo svoj prospech. Kto mi však lezie na nervy je stále Taryn. Nejak som jej neprišla na chuť a v knihe mi doslova vadí. To však neuberá na maximálne kladnom hodnotení tejto knihy a celkovo celej série, lebo takto premyslený dej na takom množstve stránok sa len tak nevidí a po šokujúcich autorkiných záveroch ste nútení si ihneď zaobstarať ďalšiu knihu, lebo rozhodne musíte vedieť pokračovanie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x