bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Upírska akadémia (Upírska akadémia 1)

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Séria:Upírska akadémia (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 03:00

Lepšia cena: 10,88 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,14 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,95 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,09 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Upírska akadémia (Upírska akadémia 1)

Toto nie je ďalšia tuctová upírska séria. Je to najlepšia upírska séria! Ak milujete knihy o upíroch, toto si musíte prečítať. Ak nenávidíte knihy o upíroch, toto by ste si naozaj mali prečítať. Ak ani nečítate knihy o upíroch, týmito musíte začať! Akadémia sv. Vladimíra nie je ďalšou z radu nudných internátnych škôl uprostred amerických hôr. Na tejto akadémii sa mladí upíri priúčajú tajom mágie a dampíri, v ktorých sa zmiešala krv upírov a ľudí, sa tu učia ich brániť. Upírka Lissa je morojská princezná, posledná zo svojho rodu, a jej najlepšia priateľka Rose je dampírka vycvičená na jej ochranu. Pred dvoma rokmi utiekli z Upírskej akadémie a pretĺkali sa naším svetom. No ich čas vypršal a skupina dampírskych strážcov ich priváža späť. Medzi múrmi akadémie na nich číha veľké nebezpečenstvo... nielen zo strany závistlivých spolužiakov, ale hlavne Strigojov, najnebezpečnejších upírov, ktorých nikto a nič nezastaví...

Detaily o knihe

Názov: Upírska akadémia (Upírska akadémia 1)

Objednávací kód NA642927

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

upírska akadémia 1.časť (Andrea Vojtech, 21.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
V podstate som šla do tejto série s nie veľkými očakávaniami, skôr som si len chcela zaspomínať na časy, keď ma YA fantasy strašne bavilo. Aké bolo moje prekvapenie, keď som si uvedomila, že ešte stále ma dokáže zabaviť! Minimálne prvý diel tejto sextalógie bol skvelý. Možno aj vďaka sarkastickým a vtipným postavám a tým myslím najmä hlavnú hrdinku Rose. Táto stredoškolská rebelka mi bola nesmierne sympatická. Dejovo kniha neprekvapí, zvraty sú ľahko predvídateľné, ale v tomto prípade mi to neprekážalo, pretože nič také som od tohto žánru ani neočakávala. Navyše sa mi veľmi páčil autorkin štýl a humor. Čítalo sa to dobre, nebolo to trápne či sladké, skôr plné sarkazmu a rebelského podtónu. Chémia medzi Rose a Dimitrim bola vykreslená skvelo, hoci jej bolo pomenej, no aspoňže sa to zaobišlo bez presladeného vyplakávania. Hlavný dôraz prvého dielu je kladený na priateľstvo a silné puto medzi Rose a Lissou. Obe sa správajú mierne dospelejšie než ich vrstovníci. Avšak, čo podľa mňa autorke trochu ušlo, bolo Rosino detinské klamstvo Christianovi, ktoré mi akosi nekorešpondovalo s jej povahou. Celkovo bolo správanie postáv primerané k ich veku a stredoškolskému prostrediu. Autorke sa podarilo parádne vystihnúť stredoškolský mikrosvet. Rovnako upírsky svet vystavala prehľadne, logicky, má to hlavu a pätu bez zbytočnej prekombinovanosti.

.... (Olie, 6.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto sériu som si začala kupovať po pozretí filmu, ktorý sa bohužiaľ nedočkal pokračovania. Keďže ja tento žáner môžem, hneď som sa do toho pustila. Kniha sa mi páčila oveľa viac ako film, ale to už väčšinou tak býva že kniha je proste kniha! Mám za sebou prvú časť a začala som s ďalšou, neviem sa dočkať ako to nakoniec dopadne s Rose a Dimitrim. Odporúčam každému kto má rád fantasy a upírske ságy.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x