bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Navždy v decembri

Vydavateľ: Grada Publishing (Grada Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 13,59 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,99 €
Ušetríte: 2,40 € (zľava 15%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Navždy v decembri

Nechajte sa zahriať horúcou láskou Josie a Maxa v romantickom vianočnom príbehu ako stvorenom na dlhé zimné večeryKaždý rok v decembri posiela Josie list rodičom, ktorých stratila v jednu vianočnú noc pred mnohými rokmi. Píše doň vždy rovnaké slová: Navždy mi budete chýbať. Tento rok jej však pravidelnú cestu k poštovej schránke prekazí sympatický Max, ktorý plánoval tráviť sviatky s rodičmi v New Yorku, no všetky lety zrušili. Aby neboli na vianočné sviatky sami, Josie a Max sa dohodnú, že ich strávia spolu a poriadne si ich užijú. Korčuľovanie sa na ľade, varené víno, nakupovanie darčekov aj bozk pod imelom. Josie verí, že je to len začiatok niečoho špeciálneho... Lenže Max zrazu bez rozlúčky zmizne a Josie nezanechá žiadnu možnosť, ako ho kontaktovať. Na to, čo urobil, má síce závažný dôvod, no ani on nevie na Josie zabudnúť. Napriek presvedčeniu, že sa už nikdy nestretnú, osud ich cesty znova spojí... A nielen raz...

Detaily o knihe

Názov: Navždy v decembri

Originálny názov: Always in December

Objednávací kód NADBK95822

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Navzdy v decembri (Silvia Uhlíková, 2.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha ma krasnu obalku a velakrat, ked boli smutnejsie pasaze, tak som ju zatvorila a zadivala som sa na svietiace lucernicky a sneh:) Kupovala som si ju minuly rok v decembri a citala pocas adventu. Bolo to zaujimave citanie, ze dopredu som vobec nevedela povedat, co bude nasledovat a uz vobec by som necakala takyto koniec. Je to presne ako zivot, ze si myslime, akym happyendom sa skonci nejake stretnutie a pritom to dopadne uplne inak.. Az na konci som pochopila spravanie jednej z hlavnych postav a rozmyslala som, co ak by ta osoba povedala hned na zaciatku iste fakty, bol by to iny pribeh.. Je to smutno-pekny pribeh.

Jednorázové čítanie (Miriam Olšiaková, 4.4.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Vyberajúc si knihu podľa názvu som očakávala love story prebiehajúcu v čase Vianoc, ktorá umocní prežívanie tohto čarovného obdobia. No prišlo sklamanie, love story to síce je, len to "čarovné vianočné" v nej akosi chýba. Tí, ktorí nemajú od príbehu veľké očakávania, budú spokojní, za mňa je však kniha len taký priemer v oblasti romantických kníh.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x