bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska cez správy

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 9,49 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,50 €
Ušetríte: 4,01 € (zľava 30%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 11,34 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska cez správy

Nesprávne číslo má byť len nesprávne číslo. Vymazať. Neriešiť. Nepísať. Neflirtovať. Nesprávne číslo by nemala byť prvá vec, na ktorú človek ráno myslí, a posledná vec, o ktorej uvažuje, keď zaspáva. A už vôbec by ste neznámy kontakt nemali nahovoriť na to, aby si kúpil malé kozliatko. Bolo by to zvláštne.
Keď sa pre nesprávne číslo omylom zoznámim so Zachom Hastingsom, nedržíme sa žiadneho z vyššie spomenutých pravidiel. Píšeme si a flirtujeme, pretože je neskutočne vtipný, čudný a je pre mňa skvelým rozptýlením. Nehľadám lásku. Zach natrafil na nesprávne číslo. No možno... Možno je ten pravý.

Detaily o knihe

Názov: Láska cez správy

Originálny názov: Let's Get Textual

Objednávací kód NADBK92711

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vôbec nesklamala (Frederika, 17.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak táto kniha sa po dočítaní dostala do top kníh aké som kedy čítala. Už od prvej stránky ma to neskutočne bavilo. Smiala som sa stále, každá jedna kapitola bola zaujímavá a vôbec ma nenudila. Zaujímavo napísané konverzácie a sms správy. Zacha som milovala už od jeho prvej vety a jeho správanie to ešte prehĺbilo. A o hlavnej hrdinke ani nehovorím. Jednoducho nemohla som tú knihu položiť bokom. Odporúčam všetkým ktorí milujú vtipné, romantické oddychovky do ktorých sa zaľúbite.

Spokojenost (Hana Smažáková, 8.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
První díl ze série Texting nese název Láska cez správy. A já jsem nadšená. Toto je naprosto super oddychové klišé. Musím říct, že jsem z ní byla opravdu nadšená. Příběh je sice trochu klišé, což mě v žádném případě nevadí, ale zároveň jsem se nasmála jako nikdy. Kniha je plná humoru a lásky. Komunikace mezi hlavními postavami Dí a Zachem byla naprosto úžasná, já se u nich bavila. Oba byli svým způsobem čudáci neboli divní, ale zároveň byli sami sebou. Hned po první komunikaci Dí a Zacha, jsem si ho oblibila. Ego velké jako dům, ale svým způsobem byl skromný a hlavně velký gentleman. Delaila, ale nezaostavala. Byla též svá a její záliba ve štrikování mě překvapila... A Marhy? Och. Dokážu si ho živě představit. Taková malá koza. Pokud máte rádi vtipné, romantické a oddychové příběhy, kniha by se vám mohla líbit.

Žiadna nuda, milo prekvapila (Mária, 2.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
zaujímavý príbeh o tom, že aj vďaka omylu môžeme stretnúť toho pravého, čo dokáže omyl - sms odoslaná na nesprávne číslo, pútavo napísaný príbeh kombinovaný s sms správami, vtipné situácie aj vďaka spolubývajúcej, takže kniha pobavila, bolo to pohodové čítanie, už mám na stole ďalšiu knihu od tejto autorky Nedám Ti (vedieť). Už teraz sa na ňu teším.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x