bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tiene medzi nami

Vydavateľ: CooBoo (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 03:00

Lepšia cena: 11,75 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,03 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,99 €
Ušetríte: 1,96 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tiene medzi nami

Alessandra už má po krk toho, ako ju všetci podceňujú. Rozhodne sa zviesť Tieňového kráľa – získať korunu a po svadbe ho zabiť. Opatrne sa vpletá do dvorného života, no chrániť si musí najmä vlastné srdce. Kráľ ju totiž okúzľuje viac a viac. Jeho zelené oči a havranie vlasy. Alessandra spriada plány plné intríg a úskokov, zatiaľ čo sa urputne snaží nezamilovať do muža, ktorého plánuje zabiť. No o kráľov život usilujú mnohí, preto ho musí za každú cenu ochrániť. Aspoň kým sa nenaplní jej túžba po moci.

Detaily o knihe

Názov: Tiene medzi nami

Originálny názov: The Shadows Between Us

Objednávací kód NA635881

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vynikajúca stand-alone fantasy (Alena Kováčová, 19.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Stand-alone fantasy je aktuálne veľkou vzácnosťou. A pri tom je niekedy tak fajn dostať naraz celý príbeh a nemusieť čakať na pokračovanie. Preto táto novinka od CooBoo nemohla ujsť mojej pozornosti. Po skvelých úvodných recenziách sa moja zvedavosť ešte zvýšila a do knihy som sa pustila s veľkým nadšením a bez zbytočného odkladu. Autorka v podstate neponúka nič originálne, ale jej prevedeniu nemám čo vytknúť. Za netradičnú môžem označiť akurát hlavnú hrdinku Alessandru, ktorá sa vymyká bežným ženským stereotypom objavujúcim sa v podobných žánroch. Svojou cieľavedomosťou, drzosťou a nebojácnosťou vás určite upúta od prvých stránok a jej výrazná rebélia a porušovanie pravidiel vám budú určite sympatické. Niekedy je jej správanie síce už trochu prehnané, ale hlavnému hrdinovi Tieňovému kráľovi sa zjavne páčia aj jej temnejšie stránky povahy. Zároveň jej nevyspytateľnosť čitateľa stále udržuje v napätí, čo ešte dokáže vymyslieť a aké problémy vyrobiť.

„Najlepšia temná fantasy romanca” (Monika Kováčová, 16.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala ako darček. Najprv som si nebola celkom istá, či sa mi bude páčiť, pretože hoci fantasy romance milujem, témné knihy až tak nie. A toto je zmes všetkých týchto 3 vecí. No kniha má veľmi príjemne prekvapila, bola veľmi pútavá, nedokázala som ju pustiť z rúk. Je to prvý krát čo som si obľúbila postavu ktorá je "mrcha" :D a ňou je dokonca samotná hlavná postava Alessandra. Tieňový kráľ je na tom podobne. A to iskrenie medzi nimi..och <3 Neviem, či Tricia Levenseller napísala pokračovanie, ak áno, tak dúfam, že čoskoro vyjde aj v slovenčine. Ak ak nie, tak dúfam, že nejaké napíše. Knihu odporúčam všetkým milovníkom fantasy romance.

Tiene medzi nami (František Baláž, 4.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu mi odporučila kamoška neváhal som a kúpil som si ju. A môžem povedať že neľutujem. Je to napínava romanca ktorá má nenechala vydýchnuť do poslednej riadky. Páčil sa mi vzťah Alessandry medzi tienovym kráľom. Fakt bombasticka kniha vrelo odporúčam :)

Mierne sklamanie (Lívia Spišáková, 3.4.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Po mnohých prečítaných recenziách som sa rozhodla si túto knihu kúpiť s určitými očakávaniami. Po mnoho prečítaných fantasy kníh kde hlavná hrdinka má hlavný cieľ zachrániť svet, táto hrdinka sa výrazne líši. Alessandra robí všetko len vo svojom záujme. A chvíľkami to bolo já, já, já jenom já. Asi od polky knihy som si konečne začala s hlavnou hrdinkou rozumieť a konečne sa rozbehol aj dej. Zápletky počas kníh boli pomerne plytké až záverečný zvrat konečne dodal knihe šťavu. Tieňový kráľ je pomerne sympatická postava ale ani on nezachránil moje očakávania.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x