bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Súmrak sága Twilight (nové vyd.)

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Súmrak sága Twilight (nové vyd.)

Nezvyčajný ľúbostný príbeh gymnazistky a upíra sa stal literárnym fenoménom a romantickým zážitkom pre celú jednu generáciu.
Isabella Swanová sa presťahuje zo slnečnej Arizony k svojmu otcovi do Forksu. Večne upršané mesto sa jej zdá nudné a nezáživné, kým nestretne záhadného a nadpozemsky krásneho Edwarda Cullena. Pre oboch je to láska na prvý pohľad. Bellin život sa razom zmení, keď sa dozvie o Edwardovi pravdu.
Súmrak je veľmi čistá kniha bez akejkoľvek hrubosti, prináša hlboký ľúbostný príbeh dvoch mladých ľudí posadnutých dokonalou krásou toho druhého. Isabellu priťahuje nebezpečenstvo, ktoré cíti v Edwardovi, a Edwarda jej tajuplnosť, pretože sa nevie dostať do jej mysle. Meyerová vložila do príbehu svoju verziu mýtu o upíroch, v jej očiach to nie sú odporné bytosti číhajúce v tme, ale krásni predátori s citom a svedomím.
Príťažlivosť Súmraku zvýrazňuje jednoduchý pôvab Meyerovej rozprávania. Autorka elegantne zakomponovala do nášho reálneho sveta vlastný fantazijný svet s takou samozrejmosťou, že o ňom ani nezapochybujeme. Napísala príťažlivý a výnimočne napínavý román, ktorý čitateľa doslova priklincuje v kresle, až kým neotočí poslednú stránku.

Detaily o knihe

Názov: Súmrak sága Twilight (nové vyd.)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

za mna super (Maria Kanova, 13.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Seriu Twilight som citala uz davno kedy mi kamaratka poziacla vsetky casti a velmi sa mi pacili. Teraz som znova siahla po jednotke a ako by som sa vratlia do puberty. Pribeh Belly a upira Edwarda je velmi putavy a zaujimavy. Je tu romantika, napatie i fantasy. Tesim sa na dalsiu cast a odporucam celu seriu vratane Polnocneho slnka a dufam ze budu i dalsie casti z Edwardovho pohladu. :)

Twilight (Zuzana, 5.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha Súmrak znamená pre mňa detstvo. Viackrát som čítala všetky časti. Neviem ako som sa ku knihe dostala, asi tak, že to v tej dobe malo veľký ohlas, tak som ju jednoducho musela mať, potom aj celú sériu twilightu. Najviac sa mi páči táto prvá časť, kedy sa ešte len zoznamujú a spoznávajú sa Bella s Edwardom.Tento príbeh je taká love story s prvkami fantasy - upíri či vlkodlaci. Autorka sa fantasticky vyhrala s opismi postáv či prostredím, zápletkami, danou situáciou. Je to pútavý, napínavý román,ktorý čitateľa doslova pohltí a chce vedieť ako to bude ďalej pokračovať, tak dychtivo hltá každú stránku. Určite by som odporučila knihu, stojí za prečítanie, celá séria.Tí,ktorí majú radi fantasy a príbehy s upírmi a k tomu romantika, tí si prídu na svoje. Predstavlivosť nemá hranice.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x