bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Posledný klinec

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Fabian Risk
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:400
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Posledný klinec

KAMIL MIKULČÍK číta z knihy POSLEDNÝ KLINEC:

Zlo si nájde cestu všade

Dunja Hougaardová je presvedčená, že stelesnené zlo existuje a má podobu jej bývalého nadriadeného Kima Sleiznera. Vydieranie, zneužívanie právomocí, znásilnenie... Sumár previnení šéfa kodanskej polície je dlhší než vianočný nákupný zoznam, a predsa sa mu akosi darí unikať pred spravodlivosťou. Dunja je nútená stiahnuť sa do ústrania, aby odhalila Sleiznerovu pravú tvár. Celé mesiace o ňom tajne zbiera informácie a striehne na jediný chybný krok. Keď na dne jazera neďaleko Kodane nájdu mŕtvoly neznámej ženy a jedného z najvyšších predstaviteľov policajnej spravodajskej služby, pasca môže konečne zaklapnúť. Jedinou otázkou je, kto ho chytí?

Zdanlivo vyriešený prípad však nebude také ľahké uzavrieť. Na druhej strane úžiny v Helsinborgu dostane švédska polícia a Fabian Risk správu, ktorá všetko zmení.

Posledný klinec je šiesty a záverečný diel série o detektívovi Fabianovi Riskovi.

Zo švédskeho originálu Den sista spiken (Forum, Stockholm 2021) preložila Jana Melichárková.

Detaily o knihe

Názov: Posledný klinec

Originálny názov: Den sista spiken

Objednávací kód NA205372

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Veľkolepý záver (Ivana, 29.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na jednej strane je to skvelá kniha, no na druhej strane mi je ľúto, že končí ďalšia dobrá séria. Toto bola rozhodne najlepšia časť, napínavá od prvej strany po poslednú. Nemohla som sa dočkať konca, no zároveň som sa ho ani dočkať nechcela.

Brilantny zaver serie (Katka, 10.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kazdy fanusik severskeho krimi urcite zajasa, ze Fabian Risk je spat aj ked tentokrat sa vysetrovanie tyka jeho osobne a ide o jeho sukromne vysetrovania. Cely dej sa ale toci okolo Dunje a jej lovu na Kima. Vzdy, ked sa vam zda, ze pribeh sa uz konci, ukaze sa novy zvrat a dej nabera znova iny smer. Ako ked stupate na vrchol a vidite ho, no stale vam unika. Napatie na kazdej strane zarucene.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Po prvý raz v živote otvorila oči pod vodou. Nikdy predtým sa to neodvážila urobiť, no teraz nemala čo stratiť. O chvíľu zomrie a to môže aj s otvorenými očami.
Nebolelo to tak, ako si myslela, že bude. Takmer vôbec to necítila. Ani veľmi tmavé to nebolo. Skôr celkom svetlé. Svetlozelené. A rozmazané.
Potom jej došiel dych. V tom istom okamihu otočila hlavu dozadu, aby pozrela nadol. Niekoľko metrov bokom pod sebou zbadala auto. Panika sa vrátila.
Zadok auta sa opieral o kus betónu, zatiaľ čo predok voľne visel pol metra od dna mora. Okná boli stiahnuté, na zadnom sedadle sa vznášala nahá žena s dlhými tmavými vlasmi ako v reklame, keby nemala otvorené ústa a vyvalené oči.
Práve vtedy vysoko hore vykuklo spoza mraku slnko a zlepšilo viditeľnosť. Videla muža v smokingu, nakloneného šikmo dopredu s hlavou na volante.
Viac vidieť nestihla, vynieslo ju to späť na hladinu. Nič viac, než to, že veľká časť mužovho zátylku predstavovala krvavý červenkastý kráter.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x