bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Eleanor a Grey

Vydavateľ: Baronet (Baronet, a.s.)
Jazyk: český
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Eleanor a Grey

Greyson East ve mně zanechal svoji trvalou stopu.
Když jsem se do něho jako mladá dívka poprvé zamilovala, o životě jsem toho moc nevěděla. Ale již brzy jsem věděla vše o jeho úsměvu, hlasitém smíchu i motýlech v břiše, které jsem cítila pokaždé, když mi byl nablízku. Život byl dokonalý… jenže pak se to všechno pokazilo, a každý z nás byl nucen jít dál svojí vlastní cestou. Nechala jsem svou první lásku jít, držela jsem se vzpomínek a žila jen pro ten den, kdy se znovu shledáme. Když se mé přání konečně splnilo, vůbec to nebylo tak, jak jsem si představovala. Když jsem se rozhodla přijmout práci chůvy, nemohla jsem tušit, že to budou jeho děti, o které se budu muset starat, a že mým novým šéfem bude právě ten kluk, kterého jsem kdysi znala. Ten kluk, z něhož byl nyní muž – chladný, osamělý, odtažitý muž.

Jeho sladký úsměv i nakažlivý smích, který jsem kdysi tolik milovala, zůstal už jen vzdálenou vzpomínkou. Potýkal se se silnými pocity smutku a bolesti ze ztráty. Když si uvědomil, kdo jsem, donutil mě ke slibu, že budu dělat jenom svou práci a nic jiného než svou práci. Přinutil mě, abych mu slíbila, že se ho nebudu snažit znovu poznat, že se nepokusím znovu oživit vzpomínky, které jsem si celou tu dobu hýčkala. Ale občas jsem v jeho divokých očích zahlédla toho chlapce, kterého jsem kdysi znávala. Viděla jsem toho Greysona, který se usmíval a hlasitě smál, který ukradl srdce mladé dívce. A ani v nejmenším jsem nepochybovala o tom, že za toho chlapce stojí bojovat.

Dostala jsem druhou šanci bojovat o někoho, kdo hluboce poznamenal můj život. Mohla jsem jen doufat, že i já jsem dokázala zanechat stopy na jeho duši.

Detaily o knihe

Názov: Eleanor a Grey

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Emočná smrť (Tina, 11.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dokonalý emočný, srdcervúci a romantický príbeh.Plač je povinnou výbavou a mali by k nej pribaľovať aj krabicu vreckoviek. Bolo to brutálne nádherné a bolestné zároveň.

Silný emočný nárez so šťsstným koncom (Katarína Galová, 5.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto bol tak krásny príbeh, moje oči nezostali suché, moje srdce zaplesalo. Kniha je písaná pútavo, chcete vedieť ako to dopadne. Príbeh dvoch duší, ktoré si aj po istom čase a prekážkach opäť našli cestu k sebe. Príbeh mal pre mňa jasný odkaz, že tam kde je láska, je aj všetko ostatné. Odporúčam každej romantickej duši, len nečakajte ľahké romantické kliše, kde ide všetko ľahko. Kniha sa zaradila medzi moje srdcovky, určite sa k nej vrátim.

Odporúčam (@knizkomolka, 23.5.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Emotívny je slovo, ktoré asi najlepšie vystihuje knihu. Príbeh o dvoch smutných dušiach, ktoré našli lásku. Od prvých stránok sa mi kniha dobre čítala a veľmi mi sadol autorkin štýl. Je to krásna kniha so silným a smutným, miestami možno depresívnym príbehom, ktorý vás jednoznačne rozplače. Áno aj mňa rozplakal a to sa mi nestáva často. Autorka vie ako pracovať s emóciami a hlavne ich vie aj dobre napísať. Na prvom mieste sú v tomto príbehu bez debaty emócie a až potom samotný príbeh. Miestami tam boli nezrovnalosti, chýbalo mi niečo dovysvetlovať, niečo by si zaslúžilo viac rozvinúť, postavám by sa tiež dalo čo to vytknúť ale autorke som to všetko prepáčila, lebo sa mi veľmi páčil príbeh a postavy, ktoré stvorila. A možno aj preto, že takýchto kníh som v poslednom čase naozaj nečítala veľa a čítanie som si vážne užila. Asi to nebude príbeh pre každého lebo tu je na prvom mieste smútok v rôznych podobách a niektorým ľuďom sa to číta ťažko. Takže nie, nie je to milá oddychovka je to skôr silne emotívny príbeh, ktorý je však krásny v tom svojom smútku.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x