bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dobré dievčatá končia zle (Ako nájsť vraha)

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Séria:Ako nájsť vraha (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:416
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:02

Lepšia cena: 11,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,95 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dobré dievčatá končia zle (Ako nájsť vraha)

Voľné pokračovanie oceňovanej YA detektívky Ako nájsť vraha!
Pippa Fitz-Amobiová už nepátra po vrahoch. Namiesto toho sa rozhodla spolu s Ravim Singhom robiť podcast o prípade vraždy, ktorý spoločnými silami vyriešili. Z podcastu sa stáva virálna senzácia, napriek tomu Pip trvá na tom, že sa viac nebude hrať na detektívku. Nechce znovu ohroziť seba ani svojich najbližších. Toto predsavzatie však poruší, keď bez stopy zmizne chlapec, ktorého pozná celý život. Jamie Reynolds je nezvestný a polícia si očividne nemyslí, že je na jeho zmiznutí niečo podozrivé. Pippa sa preto zase raz púšťa do odkrývania temných tajomstiev rodného mestečka... s tým rozdielom, že tentoraz ju vďaka jej podcastu počúvajú VŠETCI.
Napínavý súboj s časom pri hľadaní strateného chlapca sa však čoskoro zmení na boj o holý život....

Detaily o knihe

Názov: Dobré dievčatá končia zle (Ako nájsť vraha)

Objednávací kód NA633931

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Najlepšia séria (Viktória Vojteková, 17.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zbožňujem túto sériu! Od prvej vety som sa do príbehu ponorila a odtrhla som sa od nej až keď som ju dočítala. Pippa a Ravi mali medzi sebou stále tu iskru a chémiu, ktorá mi tak učarovala v Ako nájsť vraha: Príručka pre dobré dievčatá. Pippa a jej vývoj počas knihy bol zaujímavý, nečakaný a trošku desivý. Zvraty počas príbehu boli vzrušujúce a nútili ma čítať ďalej a ďalej. Opäť som upodozrievala takmer každého a mala som vymyslených toľko teórii, ale ta správna ma ani za nič nenapadla. Holly Jackson ma okrem smiechu, strachu a napätia donútila aj plakať. Bola to vynikajúca dobrodružná cesta a teším sa na ďalšie Pippino dobrodružstvo

Recenzia (Viktória Bernátová, 5.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorka ma svojou debutovou knihou veľmi prekvapila a toto pokračovania je rovnako geniálne ako prvá časť. Pip sa musí pustiť do pátrania, potom čo zmizne Jamie, brat jej kamaráta, a tu sa začína séria nečakaných odhalení. Pip zas ukázala aká inteligentná je. Jej pátranie je do bodky premyslené a s Ravim sú úžasná dvojka. Rozhodne sa mi páčil aj ich osobný rozvoj, ktorý priniesla táto časť. Páči sa mi, že sme sa dozvedeli aj viac o osude postáv z prvej časti i keď ma mrzí, že nezvíťazila spravodlivosť. Mala som veľké očakávania a musím povedať, že táto časť sa mi páčila o trochu viac ako prvá, pretože autorka ma hneď vtiahla do príbehu a prišiel mi viac akčný. Napínavá zápletka, nečakané zvraty, tomuto príbehu nič nechýbalo. Autorkin štýl písanie som si až veľmi obľúbila je veľmi dynamický, bez nudných miest, ale hlavne sa dobre číta. Príbehu nechýba ani dobrá atmosféra a úžasné spracovanie, ktoré mi spríjemnili čítanie. Keď už som sa dostala do bodu, že všetko v príbehu do seba začalo zapadať, skoro mi vybuchla hlava, pretože som nechápala ako sa autorka už druhýkrát dokázala pohrať s mojou mysľou. Koniec bol veľmi dojímavý a nečakaný. V prvej časti Som Stanleyho nemala veľmi rada, ale v tejto mi ho bolo nesmierne ľúto. Pokiaľ máte radi detektívne zápletky, YA knihy a napínavý dej s nečakaným koncom táto kniha je ako stvorená pre vás a ja sa už nemôžem dočkať čo prinesie posledná časť tejto úžasnej série!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x