bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Začiatok niečoho dobrého

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:352
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.03.2024 02:52

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Začiatok niečoho dobrého

Šťastie často býva tam, kde ho nik nehľadá

Mia Thrushová žije pre svoju prácu. Od piky vybudovala úspešnú PR agentúru a medzi jej klientov patria celebrity i osobnosti verejného života. Jedným z nich je aj Jonathan Lake – charizmatický politik a kandidát na post newyorského starostu. Mia mu pomáha s kampaňou, ale Johnatan od nej žiada viac. Má robiť spoločnosť jeho dcére Chloe na konskej farme v Hudson Valley, kde si dievča odpykáva verejnoprospešné práce. Ďalší škandál by bol katastrofa, a tak Mia nemá na výber, iba na ňu dohliadnuť. Skončí teda s rebelujúcou tínedžerkou na krku a v zapadákove bez poriadneho vanilkového latté. Môže to byť ešte horšie? Jeden neznesiteľný kovboj jej dokáže, že môže.

Ethan Bishop chce mať od všetkého pokoj. Na rodinnej farme, ktorú spravujú jeho dve sestry, hľadá únik pred vnútornými démonmi. No zdá sa, že pekelné mocnosti si ho našli aj tam v podobe Mie Thrushovej. Ethan veľmi dobre vie, čo je zač – upätá a namyslená Newyorčanka, ktorá sa na farmu vôbec nehodí. Navyše má prenikavé oči, podrezaný jazyk a sústavne ho vyvádza z miery.

No čo ak sa obaja mýlia a mohol by to byť aj začiatok niečoho dobrého?

Z anglického originálu The Start Of Something Good (Montlake Romance, Seattle 2018) preložila Jana Melcerová.

Detaily o knihe

Názov: Začiatok niečoho dobrého

Originálny názov: The Start Of Something Good

Objednávací kód NA205305

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príjemné čítanie (Eva Pajerchinova, 2.2.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Od tejto autorky som už prečítala viacero kníh. Táto bola celkom príjemná, ale v porovnaní s inými titulmi bola taká slabšia. Je to celkom pekný príbeh, kniha sa dobre čítala.

Priemerná (@knižkomolka, 31.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Autorka patrí medzi moje obľúbené a ani tento príbeh nebol zlé čítanie ale viem, že autorka to vie aj lepšie, pútavejšie. Bol to milý romantický príbeh so sympatickými postavami ale nemám pocit, že by to bol príbeh, ktorý by som si potrebovala prečítať znovu.

Príjemná romantická oddychovka (Kristína Rydlová, 24.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Jennifer Probst patrí k pomerne obľúbeným autorkám a už jej u nás niekoľko kníh vyšlo, ale ja som sa doposiaľ k žiadnej z nich nedostala. Začiatok niečoho dobrého bola pre mňa príjemná romantická oddychovka, ktoré sa odohrávala v krásnom prostredí farmy a koní. Musím sa priznať, že Mia mi do začiatku nebola vôbec sympatická. Pôsobila na mňa ako Mestská snobka, ktorá sa nad ostatnými vyvyšovala, nič jej nebolo dobré, nad všetkým ohŕňala nos a podobne. Postupne si však na život na vidieku zvykla, objavila jeho krásy, ochutnala miestne špeciality, našla si kamarátov, prestala sa báť zvierat a hneď mi bola sympatickejšia. Tiež oceňujem jej snahu pomôcť miestnym malým podnikateľom. Ethan bol síce dosť uzavretý a celkom uhundraný, ale sadol mi lepšie ako Mia. Čakala som, že jeho minulosť a zranenie sa bude v príbehu viac rozoberať, podľa mňa tomu mohla autorka venovať trochu viac času. Obdivujem jeho schopnosť porozumieť koňom, nie náhodou ho volali "zaklínač koní". Pri Chloe som si myslela, že pôjde o typickú rebelujúcu teenagerku, ktorá mi bude liezť na nervy, ale milo ma prekvapila. Už od začiatku sa nebála chytiť roboty, snažila sa, sekala dobrotu a bolo vidieť, že práca s koňmi ju naozaj napĺňala. Niekedy mi jej bolo ľúto, najmä keď nedokázala nájsť spoločnú reč s otcom, hoci sa mali veľmi radi. Ethanove sestry a ostatní obyvatelia malého mestečka mi boli sympatickí, dodávali príbehu takú príjemnú, priateľskú atmosféru. Zvieratá na farme boli rozkošné, najmä Hei Hei, ten mi neraz vyčaroval úsmev na tvári. Romantická linka bola "od nepriateľstva k láske". Prvé stretnutie Ethana a Mie nedopadlo zrovna najlepšie a zo začiatku po sebe len štekali. Až keď spolu strávili viac času, dokázali spoznať svoju pravú tvár a nájsť spoločnú reč. Nekonala sa tu žiadna veľká dráma, ale nejak mi to nevadilo. Keďže som nečítala iné knihy od autorky, nemám s čím porovnávať, ale za seba môžem povedať, že sa mi príbeh páčil a jeho čítanie som si užila. Keďže ide o prvý diel série, dúfam, že sa dočkáme prekladu aj tých zvyšných.

Šťastie často býva tam, kde ho nik nehľadá (Martina Popjakova, 5.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Ja mam velmi rada knihy od Probst…..seriu Miluj me som precitala dva krat a tato seria vyzera byt podobne sympaticka…..nechyba tam kopec veselych situacii co ma pobavili ale tak samozrejme laska a vasen nechybala….postavy boli sympaticke a urcite budem cakat na dalsi diel objednej zo sestier z penzionu ;)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x