bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Linda a kľúč od Andary

Vydavateľ: Vydavateľstvo Maxim (Vydavateľstvo Maxim, s.r.o.)
Séria:Linda z Andary (1.diel z 2)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:416
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:57

Lepšia cena: 11,34 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,61 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,50 €
Ušetríte: 1,89 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Linda a kľúč od Andary

V deň svojich pätnástych narodenín Linda vo vzduchu z dlhej chvíle pootočí starodávnym kľúčom, ktorý jej ostal po zmiznutí mamy ako jediná pamiatka, a odrazu sa jej život radikálne zmení. Svetelné dvere ju zavedú priamo do Andary – sveta velebiaceho moc prírody, ktorý si ľudia kedysi dávno vytvorili ako kópiu toho reálneho a v ktorom platia iné zákony a iný čas.

Túžba odhaliť, čo sa stalo s jej mamou, ju ženie vpred. Je taká silná, že sa jej rozhodne pomôcť aj výnimočná sila ovládajúca tento tajomný svet. Naučiť sa ovládať získaný dar môže znamenať viac ako len cestu k mame. Linda netuší, že sa sama stáva zbraňou proti zlu, ktorému sa doteraz nedokázal nik iný postaviť. Ani samotná Andara. Dosiaľ nepoznaná moc však zároveň priťahuje nepredstaviteľné nebezpečenstvo...

Detaily o knihe

Názov: Linda a kľúč od Andary

Objednávací kód NA633644

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Krásny príbeh s posolstvom (Emília Beňová, 2.2.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čo by ste urobili, keby ste získali kľuč od miesta, ktoré by mohlo patriť iba vám? A čo ak sa za tými dverami ukrýva svet, dosť podobný tomu nášmu a pritom úplne odlišný? Lynda a kľúč od Andary je príbehom mladej Lyndy, ktorá je tak trochu rebelom. Žije si svoj svet, kým nenájde zvláštny starý kľúč. Autor nás pomaly sprevádza príbehom a otvára pomyslené dvere do života mladej hrdinky. Dej sa plynule odvíja a odkríva tajomstvá "nezvyčajného" kľúčika, ktorý na prvý pohľad nikam nepatrí. Lenže čo ak predsa len niečo odmyká? Začítajte sa do príbehu, ktorý vás prenesie do paralelného sveta, čo plynie vlastne súbežne s tým našim. Dej prebieha svižne, nemá hluché miesta a hoci by som knihu radila do kategórie pre tínedžerou, príbeh som si fantasticky užila, pretože v sebe nesie hlboké posolstvo. Je to príbeh o úcte k prírode. Najmä tej prírode, ktorú ešte nepoznačil človek bezohľadnosťou. Andara je svetom, akým by mohol byť aj ten náš, ak by ľudia neprestali veriť, že sú tejto prírody súčasťou. Odporúčam rebelkám, ktoré rady čítajú, milujú prírodu a neboja sa spoznávať tajuplné zákutia Andary. Stačí ním otočiť v priestore a pred vami sa otvoria dvere do sveta, ktorý si vás získa.

Krásny a unikátny príbeh. (Michaela R, 18.5.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásny a unikátny príbeh. určite odporúčam nie len 15+ ale pokojne aj 36 ročným čitateľom. Nepredvídateľný neopakovateľný záver, niekoľko akcií, pri ktorých si myslíte, že to je vyvrcholenie deja. Veľmi krásne napísané, zrozumiteľné, výborný jazyk použil autor. Teším sa na ďalší diel ak bude.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x