bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Povstanie ničoty (Griša 3)

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Séria:Griša (3.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:408
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 03:00

Lepšia cena: 10,88 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,14 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,95 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Povstanie ničoty (Griša 3)

Magické finále série Griša!Hlavné mesto padlo. Temnan vládne Ravke z tieňového trónu. Osud celého národa spočíva na pleciach zdrvenej Svetlany a roztrúsených zvyškoch kedysi veľkolepej magickej armády.Oslabená Alina sa hlboko v starobylej sieti tunelov a jaskýň musí uchýliť pod pochybnú ochranu aparáta a fanatikov, ktorí ju uctievajú ako svätú. Ona pritom stále dúfa, že sa jej podarí uloviť nepolapiteľného vtáka ohniváka. Stále sa nevzdala nádeje, že princ na úteku žije.Pri odhaľovaní Temnanových tajomstiev však vypláva na svetlo sveta minulosť, ktorá navždy zmení jej chápanie ich puta a moci, ktorou vládne. Vták ohnivák je to posledné, čo delí Ravku od zničenia - no cena za jeho získanie by mohla byť budúcnosť, o ktorú Alina bojuje.

Detaily o knihe

Názov: Povstanie ničoty (Griša 3)

Objednávací kód NA633059

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelý záver (Veronika, 28.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hneď na úvod musím napísať, že mi je strašne ľúto, že táto séria ma len 3 knihy, lebo ma ohromne bavila a tešila som sa na všetky tri rovnako. Bola skvelá, rovnako ako aj dychberúce obálky kníh. Alinu som si nejak extra neobľúbila ani v tejto časti, ale v knihe vidno, ako jej postava prešla vývojom z dievčaťa na cieľavedomú ženu, ktorá si za svojim cieľom ide za každých podmienok a situácií. Oveľa viac ma bavili mužské postavy a to najmä Temnan a Nikolai - prepracované postavy, na ktoré som sa tešila najviac a rovnako aj na celý tento svet, v ktorom sa bijú temnota a svetlo. Aparát bol asi jedinou postavou, ktorá mi kvalitne liezla na nervy od začiatku až do konca. Čo mi však rozhodne na nervy neliezlo bolo hľadanie amplifikátorov a s tým spojené dobrodružné cestovanie krajinou. Poslednej časti z trilógie opäť nechýbalo napätie, prekvapenie a gradácia deja, no s čím nie som stotožnená je záver. Sama neviem povedať, čo som čakala, ale toto rozhodne nie a ťažko sa mi bude tento ponurý fantasy svet opúšťať a dúfam, že nám @slovart_vyd prinesie opäť niečo tak chytľavé a originálne ako bola táto trilógia.

4,5/5* (Nina, 22.3.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako by som asi zhrnula túto sériu? Nepadla som na riť, ALE je to môj domov. Milujem svet, ktorý Leigh Bardugo vymyslela. Pri niektorých knihách je proste len tak vytvorený nový svet, ale len pri niektorých knihách dokážete cítiť ako dýcha, ako sa prevaľuje a ako vás volá. Áno, hlavná hrdinka mi to vážne nerobila ľahké, lebo som nevedela či ju mám uškrtiť, alebo nechať tak. Ku koncu to nebolo až také zlé a proste som si na ňu zvykla. Áno, tiež som nebola extra shiper hlavného páru (Alina a Mal), ale akceptovala som ho a Mala som ku koncu dokonca začala mať rada. Nič to nemení na tom, že sú v knihe vytvorené užasné postavy - Darkling, Zoja, Genya, Tolja a Tamar, a... bubny prosím... Nikolai :) Postava Temnana a.k.a. Darklinga - čo dodať. Darkling je nádherný, nebezpečný, pretože je príťažlivý, ale aj preto, lebo vzbudzuje súcit. Istým spôsobom je zlomený a čitatelia ho milujú aj napriek jeho hrozným skutkom. Jednoznačne sa stal jednou z najlepších postáv, ktoré mi skrížili cestu. Ale tak takúto zápletku na koniec som nečakala, kniha mohla skončiť vážne otrepane, už som to aj očakávala, ale... ten koniec bol úplne úžasný! Po tele sa mi preháňali zimomriavky a ja som nechcela aby to skončilo! Kniha si udržiava rýchly spád a stránky mi vážne ubiehali pod rukami - a to majú všetky tri knihy okolo 400 strán. Proste to nevnímate, lebo... čítate a čítate a čítate. Ale vážne, podľa mňa je grishaverse návykový :) Takže, neotálajte a šup do toho! Podľa mňa nebudete ľutovať, lebo viete čo príde po Griši? Vrania šestka a Kráľovstvo podvodníkov - a to je teda už niečo!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x