bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Za hranicami rozkoše

Vydavateľ: Marenčin PT (Marenčin PT, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:192
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 03:00

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Za hranicami rozkoše

Príbeh mladučkej Liany, ktorá sa z východu nasťahuje k svojej tete a strýkovi do luxusnej vily v hlavnom meste. Prvé stretnutia sú pre Lianu nepríjemné, pretože jej prítomnosť strýkovi prekáža a dáva to najavo. Postupne z averzie vzniká medzi nimi priateľstvo a to vyústí do milostného vzplanutia. Začínajú sa tajne stretávať. Rodinné vzťahy však nie sú jedinou prekážkou v tomto škandalóznom vzťahu...

Detaily o knihe

Názov: Za hranicami rozkoše

Objednávací kód NA632468

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pre nenáročných (Štefánia Setéthová, 28.4.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Kniha sa mi páčila už od začiatku. Dej mi prišiel zaujímavý, scény boli opísané tak živo, že som sa dokázala vcítiť do kože Liany a celú knihu som mala pred očami, ako keby som pozerala film. Vadili mi 2 veci: Koniec knihy bol napínavý,toto som vôbec nečakala, čítala som s otvorenou pusou. Pravdupovediac od začiatku som si vytvárali zvrat a rozmýšľala som, ako sa to skončí, kto ich prichytí a či nakoniec zostanú spolu. Mala som aj miniinfarkty aby ich nikto spolu nevidel, a priala som im byť spolu. Aj keď mi Alex nebol veľmi sympatický. Knihu odporúčam hlavne nenaročným čitateľom, ak mate radi absurdné veci a bizarný vzťah medzi postavami je knižka stvorená ako pre vás.

Za hranicami rozkoše (Valéria, 29.12.2021) Odpovedať

neoslovila ma
Mne nevadí (ani v knihách) žiadny vzťah, či už je to lgbt, hate to love, friends with benefits, láska na prvý pohľad, alebo ako máme v tejto knihe- neter\strýko. Hneď na prvých stránkach sa dozvedáme že nie sú pokrvní príbuzní- matka hlavnej hrdinky a Alexova manželka sú sestry,čiže hlavní aktéri príbehu nie sú rodina v pravom slova zmysle,to je podľa mňa veľmi dôležité dodať. Podľa niekoho nenormálne, podľa iných reálne. Oveľa dôležitejšie je to, ako sa príbeh napíše, ako je spracovaný, ako sú vystavané charaktery postáv, ako sú zakomponované zápletky v príbehu a najmä ,pokiaľ ide o milostný príbeh, musí mať iskru a toto je hlavný kameň úrazu tejto knihy u mňa. Samozrejme nebudem riešiť korektúru,chyby v texte a niektoré vety so slovosledom, za ktorý by sa aj náhodný generátor slov zahanbil. Už na začiatku príbehu sa Lili prezentuje ako veľmi inteligentná,vyspelá žena, ktorá sa chce stať doktorkou. Podľa mňa je veľmi veľký rozdiel či je niekto inteligentný alebo múdry, väčšinou to nie je to isté. Chúďatko je to hlúpa husička a hrozne, hrozne ma rozčuľovala. Alex bol typický chlap, ale aby som nehádzala všetkých do jedného vreca, poviem to tak polopatisticky, bolo mu jedno kde, kedy, ako a kam namočí. No proste hnus. Pri neteri sa chcel polepšiť, čomu som fakt neuverila. Zápletky síce boli,ale predvídateľné, čiže žiadne wau ani v tomto smere, až na samotný záver,kde to teda ostalo riadne otvorené a absolútne som nepochopila, čo sa to tam vlastne stalo a mám asi dve alebo tri teórie, na ktoré žiaľ asi nedostanem odpoveď. Takéto príbehy (konce) vôbec nemám rada,pokiaľ sa niečo skončí otvorene, má to mať pokračovanie, milí autori! Žiaľ, túto knihu za seba veľmi nemôžem odporučiť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x