bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Drábik. Malé bludiská

Vydavateľ: reziliencia (REZILIENCIA, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:16
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:02

Lepšia cena: 2,18 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 2,24 € (vrátane DPH)
Bežná cena:2,60 €
Ušetríte: 0,36 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Drábik. Malé bludiská

Pracovný zošiť s názvom Drábik. Malé bludiská je určený k práci s deťmi od 4 do 5,5 roka. Zameriava sa na riešenie malých bludísk (týmto úlohám predchádza pracovný zošit Švábik. Prvé cestičky). Ide o edukatívny pracáčik, ktorý bol overovaný v slovenských materských školách, v centrách a jasliach.
Ide o pracovný zošit, ktorý akceptuje aktuálnu vývinovú úroveň dieťatka od 4 rokov. Samozrejme je možné kvôli nadväznosti na úlohy zabezpečiť si aj pracovný zošit, v ktorom sú úlohy jednoduchšie napriek tomu, že sú odporúčané pre vekovo mladšie dieťa (možno aj preto, že úspešnosť v jednoduchých bludiskách motivuje dieťa k samotnej činnosti). Úlohy v pracovnom zošite Drábik. Malé bludiská sú zamerané na nácvik orientovať sa na ploche papiera s primeranou motiváciou.
Dieťatko rieši pomocou ceruzky a spoločne s kamarátom Drábikom 16 bludísk. Bludiská sú rôznorodé, zaujímavé, s prekážkami/bez prekážok, s využitím obťahovania rôznych ciest a sú spostupnené podľa obťažnosti. Každá úloha má uvedené inštrukcie ako postupovať pri práci. Ak je dieťatko mladšie je možné vyskúšať hľadanie cestičky z bludiska prstom a potom ceruzkou, alebo jednoducho len ceruzkou. Hľadanie, pomenovanie, skúšanie a poznávanie rôznych bludísk podporí dieťatko v rozvíjaní koordinácie ruky s očami (zrakom). Každá úloha je doplnená aj o poznávanie zvuku obrázku, ktorý je súčasťou úlohy (autíčko trúbi – TÚ-TÚ, Drábik sa teší - JUPÍ-JUPÍ, malý Čvirko volá - ČVIRI-ČVIRI).
Riešenie úloh v pracovnom zošite DRÁBIK okrem spolupráce rúčky a oka/očí (vizuo-motorickej koordinácie) podporuje aj úchop ceruzy, nájdenie správneho riešenia, koncentráciu pozornosti pri činnosti, porozumenie inštrukcií, trpezlivosť pri dokončení úlohy, podporu jemnej motoriky a to všetko v spolupráci s dospelým (rodičom, učiteľom alebo iným odborníkom).

Detaily o knihe

Názov: Drábik. Malé bludiská

Objednávací kód NA632433

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x