bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Anarchorance

Vydavateľ: Elist (Elist, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:420
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 12,56 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,86 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Anarchorance

"Čo ak je váš nepriateľ niekto bez jasného cieľa? Nechce peniaze. Nechce moc. Nechce ani územie. Nevyjednáva, nemá požiadavky. Nikdy nevydal jediné vyhlásenie. Zabíja, ničí, koná pudovo bez stratégie a logiky. Môže ním byť v podstate ktokoľvek…

Presne v takom svete žije Shade. Nepriateľ bez tváre ho pripravil o brata a nasmeroval jeho budúcnosť nebezpečným smerom. Do jeho pokojného života zasiahne poverenie od kráľovnej, ktorá ho vyšle na miesto, odkiaľ ostatní utekajú. Je to test, snaha zbaviť sa ho alebo skutočná dôvera v jeho schopnosti?

A presne do takéhoto sveta vstúpila Lyra. Mladá žena unesená zo Zeme a hodená do budúcnosti. Tak sa cíti každý deň a jej jedinou starosťou je, ako sa spolu s ostatnými unesenými dostanú späť domov. Neznámy svet navôkol a jeho problémy ju nezaujímajú. Nepriateľ je len hrozba, o ktorej všetci hovoria, až kým sa s ním nestretne tvárou v tvár…

A nakoniec je tu Vanille, žena s dušou dievčaťa, ktorá nemala príležitosť skutočne dospieť. Na pleciach jej leží osud dvoch planét a zatiaľ čo sa ona snaží zabrániť tomu, aby rozmáhajúca sa hrozba prepukla aj na jej rodnej planéte, iní plánujú jej smrť. Keď si na stole nájde obálku s pečaťou najznámejších galaktických pirátov, nie je otázkou len to, kto v paláci je zradca, ale aj motívy ich činov."

Detaily o knihe

Názov: Anarchorance

Objednávací kód NA631853

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelé dielo od slovenskej autorky (Maťa, 5.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha ma chytila od prvých strán. Hoci mi hneď prvá kapitola pripomenula film Passangers a celkovo si nemyslím, že ide o najoriginálnejšiu knihu, čo sa mi kedy dostala do rúk, štýl písania si ma podmanil hneď. Akože dobre, nepotrebujem vedieť o každej nepodstatnej postave, ktorá sa tam objaví ako presne vyzerá, ale mimo toho má autorka veľmi príjemný a pútavý štýl písania. Popravde, je pre mňa trochu záhadou, prečo som bola z knihy taká nadšená. Lenže mala takú tú iskru, niečo vďaka čomu som cítila prepojenie s príbehom. Chcela som vedieť, čo bude ďalej, ako fungujú tie svety. Chcela som, aby boli postavy v poriadku, pretože mi prirástli k srdcu, čo je celkom zvláštne, pretože Lyra ma celkom iritovala, Shada som nemala rada od začiatku pre jeho správanie k ženám a Vanille mi zas prišla ako postava, ktorá zatiaľ nebola pre príbeh veľkým prínosom a spomedzi všetkých postáv mi príde, že ju poznám najmenej. Malo to super dialógy, vývoj postáv a skrátka to bolo veľmi čtivé. Táto kniha bola však pre mňa veľkým prekvapením a najradšej by som mala hneď po ruke dvojku. Obdivujem Ivkinu fantáziu, jej schopnosti a aj prieskum, ktoré si kvôli knihe urobila. Áno, sú tam veci, ktoré treba trochu dotiahnuť (hlavne korektúru), Anarchorance je často až priveľmi podobná Zemi, čo je trochu škoda, no myslím si, že v konečnom dôsledku je to naozaj skvelá kniha a ak chcete podporiť slovenských autorov, toto je určite super voľba. Podľa mňa je to veľmi príjemné YA sci-fi.

Slovenský skvost (Nina, 4.1.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Moja prvá sci-fi od slovenskej autorky a ja nemôžem ľutovať! Všetkým vám ju odporúčam. Začiatok bol trošku ťažší na pochopenie, ale to len preto, lebo sme boli hodení do nového sveta s novými postavami, novými planétami... Okrem toho - príbeh je písaný z pohľadu troch postáv, pri čom sa každá kapitola končila poriadnymi cliffhangermi! Tú knihu som nemohla pustiť z rúk... Intrigy, akcia, plány úteku, nové planéty, zvyky a národy! Rýchlo potrebujem pokračovanie :)

Dokonalosť (Anitt (kika), 27.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nie som fanúšik sci-fi, ale toto je jedno úžasné dielo a o to viac, že ide o slovenskú spisovateľku.Táto kniha je písaná z pohľadu viacerých postáv a mám takéto knihy radšej. Viete sa lepšie vcítiť do charakterov hlavných hrdinov a každá kapitola vás necháva v napätí, kedže pri každej postave sa odohráva iný dej. V tomto diely sa oboznamujeme s prostredím, ktoré je dokonale premyslené. Žiadne nekonečné a zdĺhavé opisy niečoho neznámeho. Už po pár vetách vaša predstavivosť pracuje na plne obrátky a autorka vám vykreslý naozaj neskutočný svet. Rovnako vám predstavuje postupne hlavne postavy, no ani tie vedľašie nezapadnú do zabudnutia. Samozrejme nemôže chýbať dávka sarkazmu, takže sa aj dosť nasmejete. Verím, že si vyberiete rýchlo svojích obľúbencov a budete napäto očakávať kto s kým skončí, či zostanú nepriatelia alebo napokon aj niečo viac. Ja už som si vybrala :D Len jedna vec ma štve a to, že musíme čakať na pokračovanie ako to všetko dopadne. Prajem autorke veľa fanúšikov a úspechov v ďalšom písaní.

Skvelá slovenská autorka (Lienka, 2.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto autorku sledujem už od doby, čo vzala "pero do ruky", alebo skôr počítač na kolená a začala písať. Je to jej prvotina, mala som možnosť prečítať si nie málo kapitol a som nadšená! Podľa mňa je skvelé, že sa na trh konečne dostávajú knihy od slovenských autorov a ozaj kvalitné. Neviem sa dočkať vydania a prajem knižke mnoho mnoho spokojných čitateľov ♥

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x