bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hadí zámok

Vydavateľ: Vydavateľstvo Maxim (Vydavateľstvo Maxim, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:264
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 8,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 4,90 € (zľava 38%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 10,84 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hadí zámok

"Zmija zvlieka kožu, ale srdce ostáva. Aké je srdce novodobého grófa?"

Predstavte si, že sa stanete v 21. storočí dedičkou nevídanej, bizarnej a absolútne nesúčasnej nehnuteľnosti. Spolu s neogotickým zámkom však ako bonus získate nepríjemnú spoločnosť svojho príbuzného.

Kritička umenia Bea Abramová sa napriek všetkým negatívam rozhodne dedičstvo prijať a presťahovať sa s rodinou na neopakovateľné miesto dýchajúce históriou a noblesou. Čoskoro však zisťuje, že hady, ktoré sú hlavným symbolom rodu von Barevanson, tu ožívajú i v ľuďoch a nebezpečenstvo číha doslova na každom kroku.

Čo sa stane, keď sa zlo prederie na povrch? A čo ak má temný zámok moc prebúdzať vo svojich obyvateľoch len to najhoršie?

Vášeň, nebezpečenstvo, tajomstvá, láska, bizarný okázalý luxus a všadeprítomný strach sú živnou pôdou tohto skvelého neogotického románu. Rod von Barevanson vám viac nedá spávať...

Detaily o knihe

Názov: Hadí zámok

Objednávací kód NADBK85224

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

4z5⭐️ (Majka, 4.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
V prvom rade musím napísať, že ako prvú knihu od autorky som čítala: Vlčí zámok, ktorý mi veľmi nesadol, preto som nemala veľké očákavania. Ale pravda je taká, že táto kniha bola úchvatná! Rodina Abramovcov bola na začiatku skvelá, no postupne, kapitolu po kapitole, som ich nemala rada. Matka, Bea, bola v pohode no potom to jej správanie k Rubenovi mi prišlo až cez… Nehovoriac o súrodencoch - Denis (bol v pohode), Karin a Nikolas (s nimi to bolo na nevydržanie). A do tejto rodiny patrila aj Mary, adoptované dievča, ktorej to dali občas pocítiť a mne z toho bolo smutno… . . . Začítať sa bolo dosť náročné. Pretože autorkin štýl mi prišiel miestami dosť chaoticky… nevedela som koho je to pohľad. Ale keď som sa dostala ku kapitolám, kde sa začala rodiť láska, kniha sa mi ľahšie čítala ale aj v tom momente začala viac páčiť. Áno, láska zaľúbencov mi prišla ako láska Rómea a Júlie - zakázaná a obaja boli ochotní pre mňu spraviť čokoľvek.

super (Lea, 1.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Lákavé a neodolateľné citanie. Úžasný príbeh zo sveta rodu von Barevanson s jemne strašidelným hadim zámkom ma doslova pohltil. Kritička umenia Bea Abramová sa necakane stane dedickou neogotickeho zamku, kde sa presťahuje aj s rodinou. Stretavame tu jej nevlastneho brata nevrleho grofa Rubena von Barevanson, ktory ich vo svojom zamku nechce. Kniha je písaná z viacerých pohľadov a tak spoznávame každú postavu osobne. Hadí zámok ponuka putavy príbeh a priam hmatateľnú, tajomnú, gotickú atmosféru. Za mna super citanie s necakanym koncom a uz sa tesim na dalsich clenov rodu von Barevanson. :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x