bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Písmenká z abecedy

Vydavateľ: Stonožka (IKAR, a.s.)
Séria:Zábava s abecedou
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:64
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.03.2024 02:52

Lepšia cena: 8,32 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,51 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,90 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Písmenká z abecedy

Známa autorská dvojica Ivona Ďuričová a Adrián Macho sa chystá znovu rozveseliť našich najmenších čitateľov. Tentoraz Písmenkami z abecedy.

Podobne ako pri Zvieratkách z abecedy, aj s touto knižkou sa dá výborne zabaviť a dokonca sa aj naučiť niečo nové. Veď písmenká sú hravé a celkom ľahké. S veselými básničkami určite! Stačí sa s nimi skamarátiť. Vďaka tejto krásne ilustrovanej knižke sa môžu deti zoznámiť s abecedou a vo veršoch dopĺňať slová podľa roztomilých obrázkov. Kam sa ukryli zvieratká či predmety z básničiek? Pohľadajme ich všetci spolu. Alebo skúste vymyslieť na každé písmenko vlastné veršíky.

Knižka je určené pre deti od 4 rokov.

Sériu Zábava s abecedou tvoria veselé knižky od známej a oceňovanej autorskej dvojice – spisovateľky Ivony Ďuričovej a ilustrátora Adriána Macha. V knižkách čaká na malých čitateľov množstvo rozkošných obrázkov, vďaka ktorým si hravo zapamätajú všetky písmenká aj ich poradie.

Detaily o knihe

Názov: Písmenká z abecedy

Objednávací kód NA205061

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásna kniha (Janka, 3.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po veľkej spokojnosti s prvým dielom sme sa rozhodli siahnuť aj po pokračovaní. Naše očakávania boli naplnené. Opäť krásne básničky doplnené nádhernými ilustráciami. Dcérke sa veľmi páči a oceňujeme aj nápad s kresbičkami zakomponovanými v básničkách. Určite vrelo odporúčame.

Písmenká z abecedy (Valéria Lauková, 11.9.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporúčame všetkými desiatimi! Šikovná Ivona Ďuričová a nadaný ilustrátor Adrián Macho touto knižkou zabavia celú rodinku v prípade menších detí a pri predškolákoch hrozí, že podľahnú kúzlu písmen a naučia sa čítať ľavou zadnou

Obľúbená detská kniha (Veronika, 10.9.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odkedy nám kniha prišla, číta sa každý deň. Také chytľavé sú rýmovačky v tomto prekrásne ilustrovanom dielku. Adrián Macho vytvoril nádherne obrázky, pomocou ktorých príbehy pred očami ožívajú a dostávajú možnosť ich ďalšieho rozvíjania. Samotné básničky sú nápadité a originálne s krásnou kresbou v závere veršu, ktorú deti vedia vďaka nej slovne doplniť, čo moju dcéru baví zo všetkého najviac. Opakujeme si tak písmenka z abecedy, zapájať fantáziu a nápady, ktoré občas detské hlávky vymyslia, sú fakt kreatívne. Bavíme sa vlastne celá rodina, preto Písmenká z abecedy vrelo odporúčam všetkým deťom a ich rodičom. To spracovanie totižto zaujme nie len malých, ale i veľkých.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x