bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dobré znamenia

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:400
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 03:00

Lepšia cena: 14,24 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,58 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,95 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dobré znamenia

Spoločný román dvoch majstrov literárnej fantastiky. Koniec sveta sa nezadržateľne blíži. Zhromažďujú sa armády dobra a zla, z hlbín sa dvíha Atlantída, z neba padajú žaby, naplno horia vášne. Zdá sa, že všetko ide presne podľa Božieho plánu. Démon Crowley a anjel Azirafal už dlho žijú na zemi medzi smrteľníkmi a celkom si tu zvykli. Ak si chcú zachovať svoj pohodlný životný štýl, neostáva im nič iné, len odvrátiť hroziaci armagedon. Najprv však budú musieť nájsť nezvestného Antikrista. Román Dobré zamenia prvý raz vyšiel v roku 1990 a v roku 2019 sa dočkal filmového spracovania v podobe rovnomenného seriálu.

Detaily o knihe

Názov: Dobré znamenia

Objednávací kód NA629791

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Konečne nie YA fantasy (Karina, 7.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Chcela som si po nejakom čase prečítať trochu iné fantasy. Určite to nepatrilo do kategórie YA a rozhodne to nebolo romantické. Bohužiaľ ma to neoslovilo a to vôbec nebolo pre to, že knihe chýbali predtým uvedené prvky, lebo aj takéto knihy zvyknem čítať (Sapkowski - Zaklínač, Červenák - Černokňažník...). Najviac ma bavilo posledných 100 strán a spôsob, ako autori vykreslili a predstavili 4 jazdcov apokalypsy. Dobrý bod pridávam za výmenu Mor - > Znečistenie. Poznámky pod čiarou boli vtipné a miestami skvelo dopĺňali príbeh. Postavy anjela a démona mi prišli realistické, hlavne po nejakom čase strávenom popri ľudstve a pekne poukazovali na fakt, že všetko nemusí byť čierno-biele resp. na 100% dobré alebo na 100% zlé. Ale to je asi všetko. Príbeh mal na môj vkus pomalé tempo, bol málo akčný. Jednoducho ma to moc nebavilo. Žeby bola chyba v tom, že pôvodný príbeh je z 1990? Netuším. Veľmi som sa na túto knihu tešila, takže ma mrzí, že ma moc nechytila.

Koniec sa blíži! (Martina, 21.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha Dobré znamenia je presne ten typ literatúry, v ktorej nájdete plno bizarných situácii, humoru a dokonca aj staroveký súboj dobra so zlom...ale trošku v inom prevedení, ako ho poznáme. Autori spravila veľký hrniec zmesi, v ktorom sa vyskytol pradávny súboj neba a pekla, štipka nesprávneho Antikrista, jeho pekného psa, ktorý bol v skutočnosti rozkošný oriešok, popleteného anjela s čertom (ktorí sa poznali už od čias Adama a Evy), čarodejníc (a následne aj lovcov čarodejníc), štipka proroctiev a na okorenie štyria jazdci, ktorí mali spôsobiť koniec sveta. Znie to ako dávka veľkého dobrodružstva a zmätku, čo myslíte? Musím Vám povedať, že to v skutočnosti bol ešte väčší chaos, než ste sa nazdávali. Ale geniálny. Musíte sa pripraviť na britský humor, ktorý ma každou stranou rozosmieval viac a viac. Ono to bolo také suché, až to bolo geniálne a viem si predstaviť, ako nejaké kockaté hlavy pokladajú túto knihu za knihu kníh. Musíte brať túto knihu s nadhľadom, pretože autori si tam spravili srandu (ale takým milým spôsobom) asi z každej veci, charakteru a osobnosti, aká(ý) Vám len napadne. Na druhej strane, je potrebné, aby ste počas čítania vložili do tejto knihy svoju maximálnu pozornosť, pretože sa v tomto chaose môžte zamotať. Úprimne, ja keď som bola unavená a oči sa mi už zatvárali, v príbehu som sa občas zamotala a ani som nevedela, čo čítam. Ale napriek tomu sa mi táto kniha nesmierna páčila a naozaj stojí za prečítanie. Neprečítajte Dobré znamenia na jedno posedenie, vychutnávajte si toto úžasné dielo a pozorne čítajte každé slovo. Lebo aj to jedno slovo Vám môže spraviť obrovský čitateľský zážitok.

Armagedon (Andrejka, 15.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pán Vladislav Gális odviedol naozaj fantastickú prácu s prekladom! Milujem, keď sa s tým človek vyhrá a ani dej sa nikam neponáhľa, ale nestráca to na kvalite. Tak dobre som sa už dlho nenasmiala. A to hneď po prvých 30 stranách! Presne to som teraz potrebovala. Z chuti sa zasmiať, až mi tečú slzy a nepremýšľať. Geniálne!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x