bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Motýlia izba

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:424
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 12,29 € (vrátane DPH)
Bežná cena:18,90 €
Ušetríte: 6,61 € (zľava 35%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 15,88 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Motýlia izba

Rodinné tajomstvá sú neraz ukryté pred naším prahomPosy Montagueová prežila idylické detstvo v starobylom rodinnom sídle v Suffolku, kde spolu s milovaným otcom chytala na lúkach motýle a neskôr tu vychovala aj vlastné deti. Teraz sa blíži k sedemdesiatke a stojí pred najťažším rozhodnutím svojho života. Napriek tomu, že každý kút vily Admirál je plný krásnych spomienok a nádherná záhrada nesie pečať jej dlhoročnej láskavej starostlivosti, sídlo pomaly chátra a Posy si uvedomuje, že nastal čas, aby ho predala.

Zrazu sa zjaví človek z Posinej minulosti – jej prvá láska Freddie, ktorý ju pred päťdesiatimi rokmi bez vysvetlenia opustil a teraz sa znovu uchádza o jej priazeň. Posy sa zmieta v protichodných pocitoch, trápi sa pre syna Sama, ktorému sa nedarí v podnikaní a stíha ho jeden neúspech za druhým, navyše sa musí vyrovnať aj s nečakaným návratom ľahkomyseľného mladšieho syna Nicka z Austrálie. Môže po takom veľkom sklamaní v mladosti uveriť, že Freddie to s ňou tentoraz myslí úprimne? Posy netuší, že Freddie pred ňou skrýva zničujúce tajomstvo. Niekedy sú ľudia nevinnými obeťami okolností, ktoré nemôžu ovplyvniť. Kto posúdi, či sa majú dozvedieť pravdu, alebo je povinnosťou tých, čo ich milujú, aby ich tohto poznania ušetrili?

Detaily o knihe

Názov: Motýlia izba

Originálny názov: The Butterfly room

Objednávací kód NADBK79250

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

super :) (Stanka Švantnerová, 14.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Spisovatelku Lucindu Riley som si oblubila vdaka jej serii Sedem sestier a bola som zvedava aj na dalsie jej knihy. Nesklamala ma. Prave naopak. Mam velmi rada jej styl pisania a prienik medzi sucastnostou a minulostou. V pribehu sa stretavame s Posy ktora sa blizi k sedemdesiatke a rozmysla, ze preda svoju vilu aj s milovanou zahradou. Necakane stretne aj svoju lasku Freddieho, ktorý ju pred päťdesiatimi rokmi bez vysvetlenia opustil a teraz sa znovu uchádza o jej priazeň. Co bol skutocny dovod? Sledujeme pribehy nielen Posy ale aj zivoty jej synov a ich rodin. Kniha je plna zvratov a rodinnych tajomstiev. Pomedzi kapitoly zo sucastnosti sa prepletaju aj kapitoly kde nazrieme do Posynho detstva az po to ako ju Fredie opustil. Od knihy som sa nedokazala odtrhnut. jednoducho skvele. :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x