bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Krásny život tučniakov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:248
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 8,30 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 3,60 € (zľava 30%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 10,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Krásny život tučniakov

Takže, bejby, mýlila si sa. Aj tučniaky mávajú depresie. Zdolajú púť, ťažkú a plnú nástrah, pretože vedia, čo ich čaká na jej konci. Teplo lásky, v ktorej zabudnú na tie najukrutnejšie mrazy. Keby sa ich príbeh skončil tam, mali by naozaj krásny život bez nároku na depresie. Lenže samičky sa jedného dňa vydajú na vlastnú púť. Tučniak ostane opäť sám. Stojí na mieste, kde ju zazrel po prvý raz, a odvtedy bude jedinou náplňou jeho života pozorovanie ľadovcovej krajiny a nádej, že sa raz milovaná vráti. Vidí ju v každej kryhe, vločke, v závanoch vetra počuje jej hlas. Signálom, známym len im dvom, jej po vetre posiela zúfalý odkaz: prosím, vráť sa, láska. Bez tvojho tepla ma rozožiera chlad!
Nikdy neprestane čakať. Nikdy!

Detaily o knihe

Názov: Krásny život tučniakov

Objednávací kód NADBK77869

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelá slovenská autorka (Kristína Puziová, 11.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vedeli ste, že tučniaky nemajú depresiu? ⠀ Kto sa už len zamýšľa nad tým, či tučniaky majú depresiu, však? Táto kniha ponúka aj tento pohľad. Nie je to bežná romantická kniha o láske a bežných hrdinoch… Je to realistický príbeh. Realistická láska. Problémy, ktorými sa často zaoberáme vo svojom živote. Hlavná hrdinka sa zamýšľa a filozofuje nad existenciou, časom, tučniakmi… Jej nálady sa menia tak ako moje pocity pri knihe. Raz som sa zabávala, inokedy smútila. ⠀ Autorkin štýl písania sa mi zapáčil ihneď. Kniha je čtivá, vtipná a autentická. Počas čítania som nadobudla pocit, že autorka má vyštudovanú právnickú fakultu. Po dočítaní som hľadala informácie. A viete čo? Autorka skutočne študuje na právnickej fakulte. Veľmi to v knihe cítiť. Po dočítaní celého príbehu som síce nezostala ohromená, ale som šťastná, že som knihu mala možnosť prečítať si. Je iná a skvelá. Čítajte ju! ⠀

Naj naj naj (Štefánia Setéthová, 4.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri pohľade na knižku obálka prezrádza, že knižka bude o tučniakoch, možno o zime, že sa to bude odohrávať na Antarktíde. Prvá otázka, ktorá ma napadla bola: Čo to bude mať spoločné s tučniakmi? A prečo práve tučniaky? Osobne si myslím, že veľa ľudí od tejto knihy odrádzajú presne takéto myšlienky. ALE táto knižka nie je o tučniakoch! Táto knižka je o Miriam, ktorá si žije svoj život s čudným psom, chodí do práce, ku svojej babke,je slobodná a po večeroch si vypisuje s neznámym mužom. Táto knižka je o láske, o smútku, o kamarátstve, o bolesti.. o živote. Túto knižku sa mi podarilo precítiť celú, od začiatku až po koniec. Keby som nevedela, vôbec by som nepovedala, že to napísala slovenská autorka, a tobôž nie, že je to jej prvotina. Knižka v sebe ukrýva neskutočne hlboké myšlienky, odkazy, jednotlivé situácie sú napísané tak perfektne, že uveríte, že sa to stane Vám. Pretože, toto sa mne stalo. Celý príbeh sa mi odohrával pred očami a aj teraz mám slzy na krajíčku. Ale nie len slzy. Pretože pri tejto knihe sa nasmejete, poplačete si, budete mať nervy, ale hlavne vás naučí, že každý z nás ma to svoje ALE... naučí Vás aká nepredvídateľná je láska, naučí Vás precítiť bolesť, pozviechať sa a bojovať ďalej. Ja som Miriam a Mariovi strašne fandila. Tak som im priala, aby Miriam konečne lásku, ktorú hľadala, a aby Mário získal to po čom túžil - ju. Veď kto kvôli Vám preletí polku sveta, len aby Vás videl? Tie ich konverzácie som zbožňovala, zbožňovala som, ako sa doberali, ako písali príbeh, skrz ktorého sa lepšie spoznávali. (Teraz mi došlo, že Sašiná kamoška Mariovi nebola sympatická, kto čítal, pochopí)... Autorka má neskutočný štýl písania, ktorý mi neskutočne sadol. Dokázala šťastné chvíle opísať takým dojímavým spôsobom, že mi tiekli slzy ani som nevedela ako, prečo.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x