bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zo dna ku hviezdam

Vydavateľ: Motivation-Man SK (Motivation-Man SK)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:59

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zo dna ku hviezdam

Táto kniha ti ukáže, ako prekonať ťažké časy a zdolať aj to zdanlivo neprekonateľné. Je o tom, ako v živote zažiariť aj navzdory všetkému tomu zlému, čo sa nám v ňom prihodí. O tom, ako si svoj život zamilovať aj napriek tomu, že je ťažký. O tom, ako vyletieť ku hviezdam, i keď sa nás problémy snažia stiahnuť na dno. O tom, ako byť šťastní, i keď sa nám to občas zdá nemožné.

Prečo som ju napísal:
Život je úžasný dar. Ten najcennejší a najúchvatnejší. Hotový zázrak. Plný radosti, šťastia a chvíľ, ktoré nám berú dych. Plný lásky, zábavy a úžasných rozhovorov. Je skrátka skvelý a nádherný.
No pravdou je, že nám občas rozdá rany také tvrdé, akoby nás mučila nepriateľská kontrarozviedka. Akoby sme práve bojovali v ringu so šampiónom ťažkej váhy o titul.
Nikto z nás skrátka životom neprejde bez zranení. Bez škrabancov. Bez zlomenín. Bez utŕžených rán. A práve vtedy prichádza na scénu táto knižočka.

S čím ti kniha dokáže pomôcť:
Pomôže ti z toho najhoršieho obdobia, k tomu najlepšiemu. Ukáže ti, ako sa z kolien postaviť opäť na vlastné. Privedie ťa od zlomeného k nezlomnému. Od slabého k silnému. Od bezradného k rozhodnému. Od nespokojného k vďačnému. Od momentu, kedy to máš chuť všetko vzdať, k momentu, kedy budeš svoj život znova milovať.
Dodá ti odvahu, aby si sa svojim problémom postavil čelom. Pomôže ti pozrieť sa svojim démonom do očí a povedať: Stačilo!. Pomôže ti vyhnať všetkých tých kostlivcov zo skrine.
Avšak pozor, samotná kniha ťa nezachráni. Ukáže ti však, ako sa dokážeš zachrániť sám. Pretože presne toto potrebuješ najviac. Vyhrnúť si rukávy a pobiť sa o svoje šťastie.

Čo sa v knihe dozvieš:
Dočítaš sa, aký zmysel ťažké časy v našich životoch majú. Aké dôležité sú pre naše prežitie. Aké kľúčové sú pre naše konečné šťastie. A ako dokážeš všetku tú bolesť a to nešťastie využiť vo svoj prospech.
Riadky v knihe budú o akceptovaní ťažkých právd. O práci na sebe. O prekonávaní sa. O zdolávaní vnútorných súbojov. O zvládaní záťažových situácií. O bolesti, ktorá nám pomôže rásť. O víťazstvách, ktoré získame skrz porážky. O múdrosti nazbieranej skrz tvrdé a nechcené lekcie.

Aká kniha je:
Kniha nie je písaná odborne, či zložito. Žiadne jazykolomné výrazy. Je písaná jednoducho a pútavo. Zaujímavo a zábavne. Uchváti ťa hodnotnými informáciami, získa si ťa silnými príbehmi a rozosmeje ťa zakaždým, keď si uvedomíš, aké jednoduché je vysporiadať sa s nepriazňou osudu a ťažkými časmi a začať konečne žiť život, ktorý ti bude opäť robiť radosť.
Nenájdeš v nej bláboly. Nebudem ti mazať med okolo úst, ani ukazovať svet cez ružové okuliare. Žiadne výmysli či polopravdy.
Nájdeš v nej len čistú pravdu a slová, ktoré ťa povzbudia. Dodjú ti silu. Odvahu. Odhodlanie. Riadky nasiaknuté optimizmom a pozitívnou energiou. Inšpiráciu bojovať a snažiť sa ďalej. Dôvody nevzdať to. A hlavne informácie, ktoré ti pomôžu zdolávať všetky tie pohoria ležiace na ceste za tvojím šťastím.

Detaily o knihe

Názov: Zo dna ku hviezdam

Objednávací kód NA623854

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x