bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kat

Vydavateľ: Aktuell (JUDr. Juraj Ďurišin - AKTUELL)
Séria:Robert Hunter (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:432
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:57

Lepšia cena: 16,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 17,11 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,90 €
Ušetríte: 2,79 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kat

V losangeleskom kostole leží pred oltárom zakrvavené bezhlavé telo kňaza. Je starostlivo naaranžované, nohy má vystreté, ruky prekrížené na hrudi, ale najhroznejší pohľad je na hlavu psa, ktorú má vrazenú do krku. Detektív Robert Hunter sa sprvu domnieva, že ide o rituálnu vraždu. Ale keď sa objavia ďalšie telá, zmení názor. Všetky obete prišli o život spôsobom, ktorý priamo súvisel s tým, čoho sa najviac báli. Ich nočné mory sa stali skutočnosťou. Ale odkiaľ sa o nich vrah dozvedel? A existuje medzi týmito zjavne náhodnými obeťami nejaká spojitosť? Hunter sa ocitá na stope nepolapiteľného sadistického vraha, ktorý zrejme dokáže čítať myšlienky svojich obetí. Niekoho, kto dokáže vytušiť, z čoho majú jeho obete najväčší strach. Niekoho, kto sa v ceste za svojím zvráteným cieľom nezastaví pred ničím.
Chris Carter (nar. 1956) je americký spisovateľ talianskeho pôvodu narodený v Brazílii. Vyštudoval psychológiu so zameraním na kriminálne správanie na Michiganskej univerzite. Ako člen tímu kriminálnych psychológov michiganského štátneho zastupiteľstva vypočúval a skúmal správanie mnohých zločincov vrátane sériových a viacnásobných vrahov odsúdených na doživotie. Začiatkom 90. rokov sa usadil v Los Angeles, kde hral na gitare v rôznych rockových skupinách. Po desiatich rokoch opustil hudobnú branžu a stal sa spisovateľom na plný úväzok. V súčasnosti žije v Londýne. Dosiaľ napísal desať kriminálnych príbehov s detektívom Robertom Hunterom. Kat je jeho druhý román.

Detaily o knihe

Názov: Kat

Objednávací kód NA621642

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelé pokračovanie (Marián Péter, 30.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Myslím, že autora netreba predstavovať… Je to druhý diel výbornej série (každopádne ako vidím, dá sa čítať aj samostatne, ale ja mám rád veci na poriadku, čiže knihy od autora radšej čítam zaradom) Tentokrát vás kniha vtiahne so sebou a tiež vás nenechá spať. Zažijete svoju nočnú moru v priamom prenose a veru, že dlho nezaspíte… Perfektné spracovanie príbehu. Naozaj niet čo vytknúť. Myslím si, že takto majú vyzerať 100%-né detektívky s prvkami nechutností - tých tu teraz nebolo málo a predpokladám, čím ďalej sa posuniem v Carterových knihách, tým ďalej to bude viac nechutné, ale aj viac úžasné, i keď neviem, či sa toto dá ešte stupňovať… V tomto prípade sa stretávame so sériovým vrahom, ktorý začína vyčíňať v jednom kostole… Najskôr Hunter s Garciom ani nepomyslia na to, že by šlo o nejakého sériového vraha, ale obete začnú pribúdať a skladačka sa postupne dáva dokopy… Každú obeť spája niečo spoločné… Strach… Pretože každý sa niečoho bojí… a vrah vie aj to, z čoho majú obete najväčší strach a predvedie im to v priamom prenose… Predostrie im ich nočnú moru pred vlastné oči, nech už sa boja čohokoľvek… Carter sa zaradil k mojim top autorom tohto žánru už knihou Dvojitý kríž, ale týmto príbehom ma tiež nesklamal… Teším sa na pokračovania.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x