bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Žena snov

Vydavateľ: Magnet na ženy (Magnet na ženy)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:193
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 9,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 2,- € (zľava 17%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Žena snov

Odhaľ tajomstvo neodolateľnosti Ženy snov. Staň sa ženou, po ktorej bude chlap túžiť od prvého momentu a už nikdy nebude chcieť inú. Získaj návod, ako sa stať šťastnou a spokojnou ženou s pevnými zásadami a vysokými nárokmi na svojho vysnívaného chlapa počas celého vzťahu. Nauč sa, ako si vážiť samú seba a dať chlapom iba to, čo si zaslúžia.

V čom bude kniha pre teba prínosom?
Dokážeš ukončiť neperspektívny vzťah a vykašľať sa konečne na chlapa, s ktorým to nemá viac zmysel, aby si dala priestor niečomu novému a lepšiemu.
Získaš potrebné sebavedomie k tomu, aby si ťa chlapi vážili, mala si sa rada a verila si si, že aj ty dokážeš mať v živote po svojom boku úžasného partnera, s ktorým prežiješ dlhý a šťastný život.
Staneš sa spokojnejšou a šťastnejšou a vytvoríš si život, ktorý ťa napĺňa a dodáva šťavu a radosť každej jednej bunke tvojho tela - aj mimo chlapa.
Budeš vedieť zaujať chlapa už na pohľad a upútaš jeho pozornosť od prvého momentu, ako ťa uvidí.
Dozvieš sa, akú ženu vlastne chlapi chcú a aká by si mala byť na začiatku zoznámenia, počas randenia či vo vzťahu, aby mal chlap pri tebe všetko, čo potrebuje a na inú ani nepomyslel.
Vybuduješ svoju hodnotu a vytvoríš svoju neodolateľnú ponuku, vďaka čomu budeš skvelým úlovkom aj pre tých vysokohodnotných chlapov, o ktorých máš ty záujem.
Aj keď si silná žena, naučíš sa, ako dať chlapovi priestor ľúbiť ťa a byť pri tebe chlapom, vďaka čomu už nebudú z tvojho života chlapi utekať (a nie je to tým, že sa ťa boja!)
Nastavíš si hranice, pevné zásady a vysoký štandard, vďaka čomu ťa budú chlapi rešpektovať a nepodľahneš zbytočne chlapovi, ktorý za to nestojí, nemyslí to s tebou vážne či iba hrá s tebou hry.
Budeš pre chlapa neustále výzvou, bude ťa dobývať a bude o teba bojovať, prestaneš sa dávať chlapom lacno a už nikdy nedáš chlapovi to, čo si sám nezaslúži.
No a vďaka tomuto všetkému už viac nebudeš do svojho života priťahovať zúfalcov, chudákov, klamárov či psychopatov, ktorí iba márnia tvoj drahocenný čas, ale staneš sa vysokohodnotnou ženou a pritiahneš si presne ten typ chlapa, o ktorého máš TY záujem a ktorého si zaslúžiš.
Mojím cieľom je dať ženám, ktoré si nevedia nájsť, získať a udržať svojho vysnívaného chlapa do rúk návod, ako sa môžu stať Ženou snov a nájsť svoju spriaznenú dušu.
Teším sa, keď si knihu prečítaš a napíšeš mi, čo priniesla tebe.
Michal

Detaily o knihe

Názov: Žena snov

Objednávací kód NADBK74894

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x