bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zlaté puto

Vydavateľ: -
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:350
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI
Vaša cena: 7,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 4,- € (zľava 34%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zlaté puto

ZLATÉ PUTO je mystery román zasadený do sveta utajených agentúr a modernej digitálnej špionáže. Bol inšpirovaný skutočnými odhaleniami amerického tajného agenta Edwarda Snowdena. Celý príbeh je fikcia. Alebo možno aj nie je...

Keď sa Sofia, nič netušiaca majiteľka baliaceho servisu, nechtiac dostane do boja dvoch odvekých rivalov Williama a Adama, jej život začne ísť prudko dolu z kopca. Zrazu odhaľuje prastaré umenie charizmágie a sama zisťuje, že má dar, ktorý vôbec nechcela.

Slepo nasledujúc agenta Williama na jeho misiu v talianskom Ríme sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Stane sa obetným baránkom a je donútená pykať za chyby iných.

Na jej pleciach napokon stojí rozhodnutie, či zachrániť seba alebo celý svet...

Na ktorú stranu sa pridáte vy? Vyberiete si zmysel pre spravodlivosť alebo túžbu po moci? A je toto rozhodnutie vôbec také čierno-biele?

Zlaté puto je prvou časťou trilógie, knižná séria bude mať ďalšie dve pokračovania.

Detaily o knihe

Názov: Zlaté puto

Objednávací kód NADBK63252

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

úžasná (jozka_miluje_knihy, 8.5.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi veľmi páčila a teším sa na pokračovanie, lebo mám veľa nezodpovedaných otázok. Postavám nemám čo vytknúť. Kniha sa mi čítala ľahko. Človek je schopný všetkého aby sa pomstil, či právom alebo nie. Niekedy sa dostaneme do zlej situácie neprávom. Ocitneme sa v svete, kde dvaja bojujú a nikdy sa to neskončí. Otázne je ku ktorej strane sa pridáme. Čo je v nás silnejšie dobro, alebo zlo. Sme z neznámych príčin schopný bojovať za spravodlivosť a očistiť sa napriek tomu akú cestu si zvolíme. Budeme bojovať o to čo v nás je alebo sa vzdáme a budete robiť to, čo nám iný povie. Vedeli by sme vymeniť svoj doterajší život za život niekoho koho vôbec nepoznáme a po čase zistíme, čo vlastne je zač, a sme s ním spojený. Niekedy sa sami seba pýtame prečo nám osud ukazuje cestu, ktorou sme ani nechceli ísť, ale okolnosti nám inú možnosť nedávajú. Je na nás, či pôjdeme ďalej tou cestou, alebo sa vrátime k našej pôvodnej. Aj keď už nikdy viac nebude všetko tak ako predtým.

Mladá talentovaná autorka (Katarína, 9.4.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborne napísaná kniha od výbornej slovenskej autorky. Nemohla som ju odložiť z rúk a prečítala som ju doslova za jedno poobedie. Nečakala som, že špionážny román ma dokáže natoľko zaujať. Nuž, opak bol pravdou a ja som sa do knihy doslova zamilovala. Hlavná postava, Sofia, mi bola od začiatku veľmi sympatická, pôsobí na ľudí milo a priateľsky, rýchlo si ju obľúbite. Príbeh je písaný z pohľadu viacerých postáv, takže nie je problém si príbeh vychutnať cez myšlienky hlavnej hrdinky aj jej najväčšieho soka. Kniha je plná napätia, ktoré sa len viac a viac stupňuje a práve to vás nútiť čítať stále ďalej. Odporúčam nie len milovníkom špionážnych románov.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x