bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tretí hlas

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 12,52 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tretí hlas

Nový vzrušujúci kriminálny román od Cilly a Rolfa Börjlindovcov. Po úspešnom debute Skočný príliv prinášajú autori rovnako silné voľné pokračovanie. Ponorte sa do cynického sveta plného špinavých peňazí a morbídnych vrážd – to všetko v príbehu plnom napätia na najvyššej úrovni.

Marseille. V lesoparku za mestom nájdu rozštvrtenú ženu. Kedysi pracovala v cirkuse ako živý terč vrhača nožov. Jej smrť hlboko otrasie dobrým priateľom bývalého kriminálneho inšpektora Toma Stiltona. Spolu s ním odchádza do Francúzska, aby zistili, čo sa skrýva za touto brutálnou vraždou.

Štokholm. Pracovníka Colnej správy nájdu obeseného vo vlastnom dome. Polícia však rýchlo zistí, že ide o fingovanú samovraždu. Prípad dáva do súvislosti so zmiznutím zhabanej zásielky drog, čo sa nachádzala v colnom sklade. Do vraždy úradníka Colnej správy je nečakane zatiahnutá Olivia Rönningová. Pustí sa do sledovania iných stôp než vyšetrovatelia. Motív vraždy ju privádza do kruhov, kde sa točia veľké peniaze získané z parazitovania na švédskom sociálnom systéme.
Keď Tom a Olivia pochopia, že záhadné vraždy spolu súvisia, spoja sily, aby ich vyriešili.

 Švédska autorská dvojica Cilla a Rolf Börjlindovci pricestuje na SlovenskoSlovenskí čitatelia sa budú môcť o necelý mesiac osobne zoznámiť so skvelou autorskou dvojicou, ktorá predstavuje reprezentantov vysoko hodnotenej severskej krimi tvorby. Autori trilerov Skočný príliv (2013), Tretí hlas (2014) a Temný úsvit (vyjde v slovenskom preklade začiatkom novembra) budú popri inom aj hosťami knižného veľtrhu Bibliotéka. S čitateľmi sa tiež stretnú na pôde kníhkupectva Martinus v Bratislave. Na Slovensku pobudnú Cilla a Rolf od 5.- 7. novembra.

Cilla a Rolf Börjlindovci patria medzi najskúsenejších švédskych spisovateľov. Z ich dielne pochádza aj detektívny seriál Hrob a vražda, ktorý ocenili diváci aj kritika. Vysielali ho vo švédskej televízii v rokoch 2004 až 2009. Sú tiež autormi scenárov k dvadsiatim šiestim filmom o Martinovi Beckovi. Detektívny román Skočný príliv už pred uvedením na trh vyvolal zaslúženú pozornosť a práva na jeho vydanie sa predali do viac ako dvadsiatich krajín. V súčasnosti sa pripravuje jeho filmové spracovanie. V knihe sa po prvý raz stretávame s dvojicou vyšetrovateľov Tomom Stiltonom a Oliviou Rønningovou, ktorí sa potom objavujú aj v ďalších dvoch románoch: Tretí hlas a Temný úsvit.
Knihy Cilly a Rolfa Börjlindovcov sa vyznačujú charizmatickými postavami a príbehmi plnými sociálnych konfliktov. V ich písaní cítiť talent a rutinu - majstrovsky dokážu dávkovať napätie, nečakané zvraty, prekvapenia, všetko elegantne previazané do pútavého príbehu. Ďalším typickým znakom v ich tvorbe je surrealistický humor. Romány Cilly a Rolfa sú pre všetkých, ktorí prahnú po napätí, nečakaných zvratoch, rozuzleniach a ktorí očakávajú od knihy silný emocionálny zážitok.
O podrobnostiach programu Cilly a Rolfa Börjlindovcov v Bratislave vás budeme včas informovať.

Detaily o knihe

Názov: Tretí hlas

Originálny názov: Den Tredje Rösten

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x