bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Posolstvo rieky

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 11,68 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Posolstvo rieky

Joga zmenila jej pohľad na svet. Ukázala jej cestu, kadiaľ sa v živote uberať, aby našla zdravie, šťastie a pokoj v duši.

Mystický príbeh Slovenky Alany, ktorá našla v Indii odpovede na mnohé otázky a druhý domov. Od Majstra tam prijala duchovné meno Dev Priya a v autobiografii sa chce podeliť o svoje skúsenosti i zážitky. „Liečiť ľudí a pomáhať im nájsť cestu považujem za svoje poslanie v tomto živote,“ tvrdí Alana.
Jej kniha sa číta ako pútavý cestopis plný odkazov a posolstiev, ako lepšie žiť. Začína sa cestou do Indie, na ktorej nasajete atmosféru druhej najľudnatejšej krajiny sveta a aspoň virtuálne navštívite každý kút, ktorý Alana opisuje.

Jej príbeh si vás získa silnými a niekedy až tajomnými zážitkami, ktorými Alana Dev Priya prešla na ceste k poznaniu Pravdy i seba samej. Približuje rôzne typy jogy, očistné techniky a fascinujúce spôsoby meditácie.
Posolstvo rieky je dojímavý, ale aj vtipný a miestami dych berúci príbeh, ktorý vám odpovie na otázky o hlbšom zmysle života. O tom, ako nájsť vnútorný pokoj a mier.
Alana Dev Priya sa dlhé roky venuje zdravej výžive, alternatívnej medicíne, ezoterike a duchovným terapiám. Neskôr pocítila silnú potrebu pracovať so svojím ženským potenciálom a energiou kundalini shakti. Preto sa začala venovať tantre, ktorá jej otvorila dvere k nekonečným možnostiam.
Alana je členkou organizácie Nová Akropola, programu celoživotného štúdia porovnávacej filozofie a psychológie. Absolvovala viaceré kurzy jogy s rôznym zameraním na Slovensku, v Česku i v Indii – powerjoga, hatha joga, aštanga joga, šivananda joga, tantra joga pre ženy Mohendžodáro, gravidjoga.

Detaily o knihe

Názov: Posolstvo rieky

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x