bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Návrat k láske

Vydavateľ: Citadella SK (Citadella SK)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:255
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.04.2024 03:00

Lepšia cena: 9,07 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,29 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,80 €
Ušetríte: 1,51 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Návrat k láske

Ak hľadáte vzťah s Bohom a pochopenie Kristovej lásky inak ako cez kresťanské náboženstvo, nemôže vo vašej knižnici chýbať dielo úspešnej autorky a skúsenej ženy, ktorú sám život navrátil k Bohu - ku zdroju lásky, našej sily a premeny. V ťažkom zúfalstve z nepochopených lekcií života, našla „náhodou“ Kurz zázrakov. Toto dielo potom aplikovala do denného života a vyriešila si problémy so sebou, s drogami, s milencami, s chudobou aj s rodičmi vďaka pochopeniu, že láska je najsilnejšia energia na zemi a že v každom z nás prebýva Boh. Sila, ktorá nám v každom okamihu pomáha vstať a ísť ďalej v ústrety láske a šťastiu. A to je ten zázrak, ktorý dokáže každý z nás. A tým dokáže zmeniť svet na lepšie miesto pre nás aj tých, čo prídu po nás. Návod je v jednotlivých kapitolách a v ich pochopení. Niekto nazval jej učenie duchovná psychoterapia. Všetci vieme, že duch sa nedá oddeliť od duše a tela, že je ich výživou a hybnou silou a preto môžeme smelo nazvať knihu Návrat k láske liekom. Táto kniha rozhodne zmení váš život.

„Náš najhlbší strach nepochádza z toho, že sme nedostatoční. Náš najhlbší strach pochádza z toho, že sme nadmieru silní...“ Marianne Williamson, z Návratu k láske

„Klasika“ - DEEPAK CHOPRA

„Poklad“ - WAYNE DYER

Autorka v knihe Návrat k láske na vlastnom príbehu premeny zo „zúfalky“ strácajúcej život v drogách, nesprávnych vzťahoch, v nepochopení vlastnej osobnosti a svojho poslania ukazuje, ako môžeme všetko zmeniť. Seba aj celý svet. Stačí pochopiť, že jediné, čo má v živote zmysel je láska. Ona musí byť vo všetkom čo hovoríme, čo si myslíme, čo robíme, ako žijeme. Musí byť základom každého medziľudského vzťahu. A láska je Boh. Je v každom z nás. Je našou silou, aj učiteľom. Táto kniha nie je o kresťanstve a náboženskej viere, aj keď sa v nej často hovorí o Bohu, ktorý nám za odmenu prináša ako dar zázraky. Je o pochopení našej sily a o presvedčení, že ak pochopíme lásku, pochopíme aj život a jeho skutočné pravidlá a budeme vedieť žiť v šťastí a šíriť šťastie okolo nás. Musíme mať vieru v Boha aj v seba.

Detaily o knihe

Názov: Návrat k láske

Objednávací kód NA615690

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x