bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Emočný kód

Vydavateľ: Citadella SK (Citadella SK)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:300
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:01

Lepšia cena: 12,18 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,47 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,50 €
Ušetríte: 2,03 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Emočný kód

Renomovaný holistický lekár a prednášateľ dr. Bradley Nelson vo svojej knihe Emočný kód zručne odhaľuje vnútorné pochody podvedomej mysle. Objasňuje, ako vás môžu stále mátať emóciami nabité udalosti z vašej minulosti, a to vo forme „uviaznutých emócií“; emocionálnych energií, ktoré doslova obývajú vaše telo.

Dr. Nelson jasne a konkrétne vysvetľuje, ako môžu uviaznuté emócie spôsobovať bolesť, zlé fungovanie a nakoniec chorobu. Okrem toho môžu dramaticky ovplyvňovať to, ako myslíte, ako sa rozhodujete a akí budete úspešní.

Zrejme najdôležitejším objavom dr. Nelsona je, že uviaznuté emocionálne energie sa často zhromažďujú okolo srdca, kde vytvárajú „srdcovú hradbu“, ktorá vám môže brániť voľne dávať a prijímať lásku.

Emočný kód je účinný a jednoduchý spôsob, ako sa zbaviť neviditeľnej záťaže. Uvoľnenie uviaznutých emócií často vedie k náhlemu pominutiu fyzických problémov, ako aj pominutiu sabotovania svojho ja a opakovania problémov vo vzťahoch.

Emočný kód, kniha plná skutočných príkladov z mnohých rokov lekárskej praxe, je pozoruhodné a závažné nové dielo, ktorému je súdené stať sa okamžite klasikou v oblasti samoliečenia.

Dr. Bradley Nelson
Roku 1988 ukončil dr. Bradley Nelson s vyznamenaním štúdium na Life Chiropractic College West v kalifornskom San Lorenze. Prednášal na medzinárodných podujatiach o prírodnom liečení chronických ochorení a až do roku 2004 pôsobil v súkromnej praxi. Úspešne liečil pacientov z celých USA a Kanady trpiacich chronickým únavovým syndrómom, fibromyalgiou a celou škálou ďalších chronických chorôb. Ako holistický chiropraktik a intuitívny lekár patrí dr. Nelson k najpoprednejším odborníkom v nových oblastiach bioenergetickej medicíny a energetickej psychológie. Dnes tento všeobecne uznávaný rečník a nadaný učiteľ pracuje na tom, aby svoje učenie sprístupnil online na HealersLibrary.com, čo je stránka pre členov, ktorá poskytuje nepretržitý prístup k nadšene prijímaným inštruktážnym videám Seminára Emočného kódu dr. Nelsona, k webovým prezentáciám, televíznym a rozhlasovým rozhovorom, knihám, certifikačným materiálom a ďalším veciam.

Detaily o knihe

Názov: Emočný kód

Objednávací kód NA614869

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

:) (Veronika Turcmanovičová, 17.1.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pekne napísaná kniha. Autor ju doplnil návody ako sa zbaviť svojich negatívnych/ uviaznutých emócií. Odporúčam

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x