bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







After 5 - Pred nami

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:After (5.diel z 5)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:312
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: After 5 - Pred nami

ZUZANA JURIGOVÁ KAPRÁLIKOVÁ číta z knihy AFTER PRED NAMI:

Nevinná kráska a potetovaný búrlivák. Tessa a Hardin. Ich vzťah bol viac ako turbulentný. Spočiatku šlo o hru, no postupne sa Tessa stala celým Hardinovým svetom a oboch ich prevalcovala skutočná, nespútaná láska. Pripomínala smršť, ktorá so sebou strhávala všetkých naokolo. Hardin balansoval na hrane krutosti, Tessa trpela. Lenže správanie človeka pochopíme až vtedy, keď zistíme, čo mu predchádzalo. Zrazu sa všetko javí inak. A Hardin je toho dôkazom. Naozaj sa ich vzťah nemohol zaobísť bez sĺz?
Posledný diel série After odkrýva, čo sa udialo predtým, ako Hardin stretol Tessu, ale aj čo sa odohralo potom. Úplne zmení váš pohľad na hĺbavého chlapca aj anjela, ktorý sa doňho zamiloval, a na ich divokú #hessa romancu.
Fanfikcia Anny Toddovej dosiahla miliardu prečítaní na internete a očarila čitateľov po celom svete! Stala sa svetovou senzáciou. Prvý diel sa už právom dočkal filmového spracovania a usilovne sa pracuje na druhom.

Z anglického originálu Before Us (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc.,New York 2015) preložila Klára Kruteková.

Dostupné verzie titulu

After 5 - Pred nami Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: After 5 - Pred nami

Originálny názov: Before Us

Objednávací kód NA204463

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Piate pokračovanie (Dominik, 5.2.2020) Odpovedať

Román Pred nami má ambíciu ukázať čitateľovi Hardinov pohľad na vzťah s Tessou, a vysvetliť mu detaily, ktoré nemusel pochopiť. Autorka zobrazuje jednotlivé situácie chronologicky, ako plynul čas a ako sa vyvíjal samotný charakter Hardina. Toddová najväčšiu pozornosť sústredila na okamihy prvej časti – a najmä na spoznávanie Tessy a Hardina, ktoré si pamätá azda každý fanúšik tejto série. Nedostatok vidím v časových skokoch, ktoré môžu čitateľa zmiasť, ale hlavne vo výpovednej hodnote celej knihy. Tá, bohužiaľ, miestami pripomínala "výcuc" všetkých štyroch kníh, a pôvodnú sériu iba zbytočne natiahla. Hoci Pred nami moje očakávania nesplnilo, bolo fajn pripomenúť si sériu, ktorá si ma pred pár rokmi získala. Vďaka nedávnemu filmovému spracovaniu môže After prilákať hlavne nových čitateľov, ktorí v nej opäť nájdu to svoje.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Ako to mohlo zájsť tak ďaleko? Nebol si istý, ale hlboko v srdci cítil, že robí chybu. Vedel, že to oľutuje. Vlastne to ľutoval už v tej chvíli.
Mala byť preňho ľahká korisť. Krásne dievča s nevinným úsmevom a očami zvláštnej farby, nečakane hlbokými a zmyselnými. Nemal sa do nej zaľúbiť a ona v ňom nemala vzbudiť túžbu stať sa lepším človekom.
Doteraz bol predsa v pohode.
Bol, kým neurobil tú krásnu chybu a neumožnil jej stať sa celým jeho svetom. Ľúbil ju tak veľmi, až sa desil toho, že ju jedného dňa stratí – pretože stratiť ju znamenalo stratiť seba. Konečne nebol jeho život prázdny, takýto úder by neprežil.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x