bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Obsidián

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Edícia:#yaty
Séria:LUX (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:360
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:56

Lepšia cena: 11,34 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,61 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,50 €
Ušetríte: 1,89 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Obsidián

Nové začiatky bývajú náročné.

Pred začiatkom štvrtého ročníka na strednej sme sa presťahovali do Západnej Virgínie a mne nezostalo nič iné ako vysporiadať sa s tamojším nárečím, chabým prístupom na internet a nekončiacou nudou... až som raz zbadala svojho vysokého sexi suseda s tajomnými zelenými očami. Zdalo sa, že veci sa pohnú k lepšiemu...
A potom otvoril ústa.
Daemon je neznesiteľný. Arogantný. Človek má chuť ho prizabiť. Nevychádzame spolu. Ani trochu. No keď na mňa zaútočí neznámy chlap, Daemon mávnutím ruky zastaví čas a stane sa... niečo nečakané.
Sexi mimozemšťan, ktorý býva vo vedľajšom dome na mne zanechá stopu. Počuli ste dobre. Mimozemšťan. Ukáže sa, že Daemon a jeho sestra majú celú galaxiu nepriateľov, ktorí si chcú privlastniť ich schopnosti. Okrem toho, vďaka Daemonovmu dotyku svietim ako vianočný stromček. Ak to chcem prežiť, musím sa držať blízko neho, až kým mimozemská stopa celkom nevybledne.
Teda, ak ho dovtedy neprizabijem.

Preklad: Terézia Michalková

Detaily o knihe

Názov: Obsidián

Objednávací kód NA611765

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Obsidián (Štefánia Setéthová, 5.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konečne prišlo niečo nové. Nové čo sa mi páči a nechcem aby sa skončilo. Hlavné postavy ma dostali hneď od prvej stránky....Daemon ma dostal hneď od prvej stránky Áno, bol arogantný, namyslený a jeho nálada sa menila častejšie ako moje ponožky, ale ja mám rada presne takýto typ postavy a koniec koncov, chránil seba a svoju rodinu. No musím povedať, že v mojich predstavácb vyzerá oveľa, oveľa krajšie, ako ten týpek na obálke..Dej bol celkom dobre vymyslený, stále sa niečo dialo a nenudila som sa. Liezlo mi na nervy, ako sa tí dvaja doťahujú a ani jeden si neprizná svoje city, ale zase na druhej strane, všetko má svoj čas. Bolo zlaté ako do nej Daemon šťuchal perom... Katy mi prišla ako v pohode postava, nenechala sa vyviesť z miery, pre mňa až príliš dobre vstrebala novú situáciu. Ale čo čakať od vášnivej knihomolky? Ja by som bola tiež rada za niečo nadprirodzené v mojom okolí...no kto z vás nie?! Koniec bol pekne vymyslený a som rada za tie kapitoly aj z druhého pohľadu, ale bola by som zvedavá na viacero kapitól z pohľadu Daemona.

Prekvapila (Slávka Beňáková, 29.11.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som čítala same chvály. Po prečítaní anotácie som sa obávala či sa mi bude páčiť kniha o mimozemšťanoch, ale ano páčila sa mi a to veľmi. Kniha je napísaná veľmi pútavo, číta sa veľmi dobre. Príbeh je super a hlavné postavy sympatické. Knihu odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x