bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sedem dôkazov, že ťa skutočne miluje

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sedem dôkazov, že ťa skutočne miluje

Sedem dôkazov, že ťa skutočne miluje je druhý román talentovanej slovenskej autorky Kataríny Pivarčiovej. Pripravte sa na svieže a zábavné hľadanie skutočnej lásky, ktorej v ceste často stojíme len my sami.

Alin život je jedna veľká katastrofa. Žije v podnájme, práca ju zúfalo nebaví, muži jej života s ňou nikdy dlho nevydržia. Je tak trochu nešťastná a tak trochu osamelá, ale chýba jej odvaha niečo na tom zmeniť. Stačí však drobný impulz a jej svet je odrazu hore nohami. Vyhodia ju z práce, stratí hlavu kvôli chlapcovi, ktorý je o desať rokov mladší a vzťah s ním nemá absolútne žiadnu budúcnosť. Odrazu sa túži vrátiť k svojej rutine, ale už to nejde. Namiesto toho začne spievať v metalovej kapele, načierno nocuje na internátnych izbách, stopuje a svoje zážitky zverejňuje vo vtipných blogoch na internete. A to ešte netuší, že jej pod srdcom rastie drobný problém, z ktorého sa o pár mesiacov stane problém epických rozmerov...

Detaily o knihe

Názov: Sedem dôkazov, že ťa skutočne miluje

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nemohla som sa od nej odtrhnúť (Šárka Smetanová, 2.4.2022) Odpovedať

Wau, normálne žasnem nad autorkiným talentom. Zvyčajne mi trvá prečítať knihu tak týždeň, no túto som zhltla za 3 dni. Pohltila ma od prvej strany a nútila čítať, až kým som od únavy nezaspala. A musím povedať, že kniha sa ku mne dostala v ten pravý čas. Uvedomila som si pri nej, že by som nad vecami nemala toľko premýšľať. Najlepšie je nechať veci voľne plynúť a zbytočne sa nestresovať. Za to autorke zo srdca ďakujem. Toto je prvá kniha od Kataríny Pivarčiovej, ktorú som prečítala a rozhodne nebude posledná. Spomenulo sa v nej dokonca mesto, v ktorom som vyrastala. To sa mi stalo prvýkrát a bola som milo prekvapená. Postavy som si obľúbila, hlavne Lauru, vďaka ktorej sa toto všetko udialo, lebo sa rozhodla zahrať na vysokoškoláčky. Jej kamarátka Ali žije v podnájme, práca ju nebaví, muži s ňou dlho nevydržia. Je tak trochu nešťastná a tak trochu osamelá, ale chýba jej odvaha niečo na tom zmeniť. Stačí však jedna diskotéka a jej svet je odrazu hore nohami. Zrazu sa z nej stane úplne iný človek. Dá výpoveď v práci a stratí hlavu kvôli chlapcovi, ktorý je o desať rokov mladší. Sprevádza Lauru na konkurz do metalovej kapely, no nakoniec v nej začne spievať ona. Načierno nocuje na internátnych izbách, stopuje a svoje zážitky zverejňuje vo vtipných blogoch na internete. A to ešte netuší, že sa o 9 mesiacov stane mamou... Túto knihu môžem len odporučiť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x