bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







P - GQ Men

Vydavateľ: Assouline (Marston Book Services Ltd)
Jazyk: anglický
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 03:01

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: P - GQ Men

Značka GQ sa stala synonymom pre štýl, no „byť GQ“ je dnes už viac než len symbol kultúry a vkusu. Znamená to aj byť kultivovaný, mať dobrý vkus a rozsiahle záujmy. Publikácia GQ Men zachytáva esenciu mantry tohto magazínu, a to „Vyzerať dobre, myslieť rýchlo“ a predstavuje mužov, ktorí zosobňujú ducha GQ: počnúc legendami filmového plátna, končiac mladou horúcou krvou, cez hudobníkov, politických a spoločenských lídrov, umelcov, atlétov a zabávačov. Nahliadnite do rozsiahlych archívov magazínu GQ Men a spoznajte mnohé tváre amerického muža – inteligentného a štýlového zvnútra navonok. Úvod zostavil Jim Nelson, šéfredaktor magazínu GQ.

(Miera a oblasť poškodenia, ohnutých stránok, alebo rozmanitosť môže byť rôzna v závislosti od knihy, zohľadnená ponúkanou zľavou 50%. Vzhľadom k tomu nie je možné na ponúkané tituly uplatniť reklamáciu)

GQ has become synonymous with style, but "to be GQ" is so much more than just being outwardly fashionable. It also means to be cultured, to have taste, to have panoramic interests. GQ Men captures the essence of what it means to look sharp and think smart--the magazine's mantra--by showcasing the men who embody the GQ spirit: from screen legends to young hot shots, musicians, political and social leaders, plus artists, athletes, and funnymen. Mining this iconic magazine's extensive photographic archives, GQ Men celebrates all the facets of the modern American man--smart and stylish both inside and out. Introduction by Jim Nelson, gq editor in chief.

Detaily o knihe

Názov: P - GQ Men

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x