bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hraj fér

Vydavateľ: CooBoo (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:328
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:49

Lepšia cena: 9,23 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,45 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,99 €
Ušetríte: 1,54 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hraj fér

Slovenská kráľovná dievčenských románov je späť!

Tínedžerka Alexis presne vie, čo chce: zmaturovať, odísť na výšku do hlavného mesta a potom precestovať celý svet. Túži po slobode a pokoji. No otec má s ňou iné plány. Presťahuje celú rodinu na bohom zabudnutú dedinu, aby sa spolu postarali o starkú. Alexis je nútená nielen stráviť leto na dedine odstrihnutá od všetkých kamarátov, ale aj pomáhať otcovi na stavbe, kde sa jej pripletie do života o pár rokov starší Jorik. Mladý vojačik pobláznil za tie roky hlavu nejednému dievčaťu a teraz mu padla do oka Alexis.

Alexis však už nebaví napĺňať cudzie predstavy. Starká chce jedno, otec druhé, ale nikto sa nepýta, po čom túži ona. A pritom sníva len o Jorikovi, ktorý okolo seba vystaval barikády proti akýmkoľvek citom. Podarí sa Alexis dostať Jorikovi pod kožu? Je im súdené pretaviť ich vzájomnú náklonnosť v lásku? Alebo je to len ďalší letný románik, na ktorý si o pár rokov ani jeden nespomenie?

Enja Rúčková vo svojej deviatej knihe Hraj fér dokazuje, že je právom najúspešnejšia a najobľúbenejšia slovenská autorka dievčenských románov. Čitatelia môžu v novom románe opäť podľahnúť osudom jej hrdinov, ktorých si obľúbili tisíce mladých ľudí po celom Slovensku.

Detaily o knihe

Názov: Hraj fér

Objednávací kód NA601957

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Jaji bloguje hodnotí (Jaji bloguje, 21.8.2018) Odpovedať

príjemné čítanie
Podľa mňa je kniha ideálna pre 15 ročné slečny, ktoré milujú drámu v láske a radi preháňajú. Typická hrdinka sama proti svetu hľadajúca spriaznenú dušu im bude určite sympatická a myslím, že vela z nich sa v nej dokáže nájsť. Ale zase záleží na vkusu čitateľa, preto ak vás kniha zaujala, určite ju prečítajte a urobte si názor sami. Mne sa veľmi páčil autorkin zámer a hlavná idea knihy. Nie všetko podľa mňa ale vyšlo dobre. Napríklad to, že sa mi proste Alexis vôbec nezapáčila. Môže to byť ale aj preto, že rada sa v hlavných hrdinoch vidím a so sympatickou fotografkou sme úplne rozdielne povahy. Príbeh je však príjemnou oddychovkou na letné dni, ktorý sa veľmi dobre číta. Ak ste sa v minulosti strestli s tvorbou Enji Rúčkovej, určite nevynechajte Hraj fér. A tí, čo ste túto knihu do rúk chytili prvý krát, určite sa poobhliadnite aj po starších kníhách, ktoré sa zapísali do sŕdc mnohých dospievajúcich dievčat.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x