bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Na Slovensku sa úspech neodpúšťa

Vydavateľ: Prof. Fischer (Verbis) (Prof. MUDr. Viliam Fischer CSc.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:168
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:59

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Na Slovensku sa úspech neodpúšťa

Kniha je o profesorovi Viliamovi Fischerovi, známom kardiochirurgovi, ktorý sa zapísal do histórie slovenskej medicíny 1. úspešnou transplantáciou srdca v SR (pacient žil plnohodnotným životom 9,5 roka).
Realizoval tisíce srdcových operácií s výbornými výsledkami, porovnateľnými so špičkovými európskymi kardiochirurgickými pracoviskami.
V knihe sú zaznamenané názory viacerých, aj známych osobností, na určitú etapu jeho života, ktorá bola široko pertraktovaná v mnohých masmédiách.
Po prečítaní tejto knihy si čitateľ dozaista vytvorí vlastný názor...

Detaily o knihe

Názov: Na Slovensku sa úspech neodpúšťa

Objednávací kód NA396127

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

odpoved (landrus, 2.8.2019) Odpovedať

som sklamaný(á)
precital som si vaqs nazor a mozem len nesuhlasit. pan fisher je dozaista odbornik na 100%. ale ako clovek nema u mna valnu hodnotu! vy ze ste mu uplatok davali je vasa vec ale on ako lekar odbornik clovek to nemal prijat a viem aj o pripadoch kedy si pytal!!! to sa vam zda charakterné? mam za sebou 8 operacii som onko pacient a nehanbim sa za to ze som nikomu uplatok nedal. byt lekarom nie je povolanie , ale poslanie. ci maju dobre alebo zle platy nie je na mne .

neskutocne (denisa karamanova, 28.7.2019) Odpovedať

som sklamaný(á)
namiesto toho aby ticho sedel v kute a hanbil sa ,vyda korupcnik knihu.uz len cakam kedy podobny napad dostane cernak

komentar (Maťo, 9.9.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu pana profesora Fischera som pozorne čítal a nie raz stale sa k nej rad vraciam. Moje dojmi s tejto knihy mi tlačili slzy do očí ako sa môže niekto takto zachovať a spravať k človeku, ktorý mal denno denne život človeka vo vlastných rukách. Veď to bolo a vždy bude tak, že pokiaľ sme zdravý nevnímame svoj život tak ako keď bojujeme o život a v kardiochirurgii každá minuta je veľmi veľký boj o život a to viem o čom tu píšem. I keď pana profesora som nemal tú možnosť osobne poznať ale na pracovisku je stale cítiť atmosféra ako by tam bol. Vážim si múdrych vzdelaných a obetavých ľudí a pan profesor Fischer je tomu príkladom. Na záver položím otazku všetkým jeho neprajníkom: bol by dnes NUSCH na takej urovni nebyť jeho?

Na Slovensku sa úspech neodpúšťa (Milan Kupecký, 30.4.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ešte som knihu nedostal a tak nečítal. Viem iba toľko, že tí naši tzv, . prajní slovenskí závistlivci a neprajníci profesora Fischera (jeho úspechy neuvádzam, lebo sú širokej verejnosti známe a je to ich takmer nekonečno) jeho meno pošpinili, ako je známeho a veľmi úspešného chirurga doma i v zahraničí. Priznám si, aj mňa úspešne operoval a dal som mu za to veľmi vysokú čiastku (nazvite to hoci úplatok) z vďačnosti!!! A už keď sme u tých úplatkoch. Ktorý lekár na Slovensku ich odmietne? Niektorí, čo vedia, si ich aj zaslúžia, iba tí dobrí!!! Lekári iba vtedy neberú úplatky, ak sú nízke, malé... Práve dnes, na rozdiel od predošlého režimu ich žiadajú, lebo aj oni sú na tom s príjmami tak bledo, ako pacienti. Dnes popri známosti potrebujete dať aj bakšiš, fľaša a dezert, ako kedysi nestačia...milan kupecký, jeden z vďačných pacientov profesora Fischera.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x