bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ak sa prebudí

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ak sa prebudí

Rachel objaví na Twitteri správu, ktorá naznačuje, že ju manžel podvádza, a rozhodne sa ho sledovať. Stane sa však svedkom niečoho omnoho horšieho – manželovo auto chladnokrvne zrazí bezbranného chodca a zmizne z miesta činu.
Rachelina najlepšia priateľka a obchodná partnerka Suzie si robí starosti o svojho snúbenca, ktorý sa už niekoľko dní neozval. Nato sa dozvie o obrovských dlhoch na svoje meno. Zľakne sa, že ju oklamal a ušiel. Potom však Suzie dostane výhražný telefonát a vytuší, že sa stalo niečo zlé.
Rachel aj Suzie sa tak dozvedia o milovaných mužoch zarážajúce skutočnosti. Horšie, než by si kedy predstavili...

Z anglického originálu If He Wakes (Canelo, 2018) preložila Michaela Rosová.

Dostupné verzie titulu

Ak sa prebudí Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Ak sa prebudí

Originálny názov: If He Wakes

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Ak sa prebudi (Melinda Štrbová, 16.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Mam rada knihy, ktore sa pisu z pohladu hlavnuch hrdinov a tato bola rovnako pisana z pohladov dvoch priateliek - Suzie a Rachel. Rachel podozrievala svokho manzela z nevery, ale stalo sa nieco horsie.. Suzie zas prisla o vsetky financie a hrozi jej aj strata strechy nad hlavou. Pacilo sa mi, ako sa postupne odhaluju tajomstva. Bolo super aj citit to napatie. Viac som sa vzila do Rachel a kazdou kapitolou som chcela zistit, co sa to vlastne deje... Niektore veci som si postupne domyslela skorej, ako sa objavili v knihe, no niektore boli prekvapive a necakane. Napriklad zaver :D Bolo to prijemne citanie s davkou napatia a kuskom detektivky :)

Napätie zaručené (Štefánia Setéthová, 4.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Ako by ste zareagovali vy, kebyže zistíte, že vás manžel podvádza? Keby ste vedeli kde a kedy sa má stretnúť s milenkou? Rachel to nechtiac zistila a vybrala sa na pátračku. Nasledovala auto manžela až na miesto, kde sa stalo niečo nečakané a jej život sa obrátil hore nohami. Ako by ste zareagovali v prípade, že si svoj nákup chcete vyplatiť bankovou kartou a stroj vám oznámi, že máte zablokovanú kartu? Váš snúbenec, ktorý ma pod dohľadom vaše financie zmizol, nedvíha vám telefón a zistíte, že niekomu dlhuje 4 000. Život dvoch kamarátok je od začiatku až po koniec veľmi pestrý. Kapitoly sa striedajú z pohľadu Rachel ktorej sa zo sekundy na sekundu zmení život a z pohľadu Suzie, ktorá je na mizine kvôli snúbencovi a hrozí, že stratí aj strechu pod hlavou. No čo ak je všetko úplne inak, ako sa jej zdá? Autorkiná prvotina, na ktorej je to aj tak trošku cítiť. Suzieiné kapitoly ma na začiatku bavili menej, pretože sa v nich objavovali strašne dlhé opisy, ktoré ma absolútne nezaujímali a kľudne by som ich z knihy vyhodila. Lenže potom všetko začalo dávať zmysel, pomaly som si pospájala jedno s druhým a žiadne opisy mi neprišli zbytočné. Aj keď sa dej dal veľmi ľahko odhadnúť, objavilo sa niekoľko prekvapujúcich zvratov. Pozorní čitateľ ale odhalí aj tie. Nie je to veľdielo, nie je to nič z čoho by vás rozbolela hlava, nevedeli spať a rozmýšľali nad tým, ako sa to celé skončí, lebo niekde v podvedomí viete, ako sa to skončí. Ale mne sa to páčilo. Brala som to skôr ako príjemnú oddychovku so štipkou akcie. Dvom hlavným postavám som vôbec nezávidela. Lepší vzťah som si vytvorila ku Rachel, ktorej mi bolo neskutočne ľúto. Bola na pokraji zrútenia a čakala som kedy vybuchne ako sopka a čo spraví. Narozdiel od Suzie, ktorá to všetko brala podľa mňa s chladnejšou hlavou, aj keď jej išlo o strechu pod hlavou... Odporúčam hlavne tým, ktorý majú radi napätie v chladných upršaných dňoch je táto kniha výborná voľba. Aj si pri nej oddýchnete ale zažijete aj poriadnu jazdu dvoch kamarátiek, ktoré ukrývajú nemalé tajomstvo

Ak sa prebudí (Luba, 27.9.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha, keby som mala čas, tak na jeden dych

Ak sa prebudí (Silvia, 1.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa čítala veľmi dobre. Od začiatku ma dostala. Čitateľ chce vedieť čo bude ďalej. Stále sa dozvedá o nových tajomstvách. Vychádzajú na povrch vecí ktoré by vás vôbec nenapadli. Hoci by som brala, aby sa to skončilo inak.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Môj život sa rozpadol jedného studeného, daždivého rána v novembri. Bolo to v utorok.
Nevydala som ani hláska, keď sa to stalo. Stála som pred nejakým lacným hotelom, dosť blízko na to, aby som všetko videla, ale predsa len nie dosť blízko. Snažila som sa získať naňho trocha lepší výhľad, naťahovala som krk a preklínala dlhý rad áut predo mnou. Nikdy predtým som svojho muža nesledovala a nebola som zvyknutá na takúto schovávačku.
Stratila som ho z očí, keď sme vošli medzi obchody v nákupnom stredisku. Odbočila som doprava a zasekla sa v prúde vozidiel vychádzajúcich z hotela. Zaradila som sa spolu s ostatnými pred výjazd a hľadela na jeho auto, ako prešlo k reštaurácii s rýchlym občerstvením asi päťdesiat metrov odo mňa.
A vtedy sa to stalo.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x