bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Panicové

Vydavateľ: Omega (Omega)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,88 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Panicové

Zjistěte, co se stalo před tím, než Jamie potkal Claire. V tomto prequelu Cizinky se mladý Jamie Fraser dozví, co doopravdy znamená stát se mužem.

Jamie truchlí nad smrtí svého otce a navíc je vážně zraněn a v rukou Angličanů. Prchá s žoldáky a na francouzském venkově se setkává se svým starým přítelem Iana Murraym. Oba jsou ošetřeni a oba mají dobrý důvod, aby se nevraceli do Skotska. A oba jsou ještě panicové, ikdyž měli spoustu možností, jak o něj přijít s dámami lehkých mravů.

Ale Jamieho milostný život se zamotává a je také nebezpečný - když osud oba mladé muže dostane do služby židovského doktora Hasdiho, který je najme jako doprovod dvou drahocenných pokladů na cestě do Paříže. Jedním z nich je starý Torah a druhým lékařova krásná dcera Rebeka, jejíž sňatek je již domluvený. Oba – Jamie a Ian – jsou upozornněni, že jde o budoucí nevěstu, ale určitě by byli mnohem opatrnější, kdyby měli tušení, pro koho opravdu pracují.

Detaily o knihe

Názov: Panicové

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

škoda peňazí ostanem len pri sérii Cizinka (Darci, 18.6.2017) Odpovedať

neoslovila ma
tak 1. -kniha je zlepenec 3 častí. Pribeh Panici, Intermezzo a začiatok knihy Cizinka. Celá kniha má LEN 167 strán !! Samotný príbeh Iana a Jamieho je rozvláčne a slabo napisaný a vlastne sa dá skrátiť na 5viet. Nič podstatné sa nedozvieme, nič zaujímavé sa neudeje. Príde mi pisaný úplne iným štýlom ako ostatné (NAOZAJ ÚŽASNÉ) knihy série Cizinka. Príbeh Panicové končí na str.87. Nasleduje Intermezzo autorky na cca 3strany a pokračujeme 3. časťou - začiatok knihy Outlander, kde Claire opisuje svoj vzťah k Frankovu, Inverness, návštevu Craigh ma Dun až po napadnutie BlackJackom až... (jednoducho je to zaciatok knihy Cizinka a kniha končí tam,kde Claire 2.x ošetrí Jamieho dopichaného bajonetom anglickej hliadky (str.167.). Za mňa - je to rovnaké sklamanie ako HarryPotter a Prekliate dieťa (scenárová kniha) a vidím za tým len snahu vytrieskať peniaze. Predstavovala som si knihu ako ďalší hostor.román (akcia zápletka vzrušenie akcia rozuzlenie) ALE nekoná sa... túto knihu zo série Outlander som nemusela mať doma.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x